Zorgassistent - locatie De Gooyer

Omschrijving

Ben jij altijd al op zoek geweest naar een leuke baan in de zorg? Maar heb je daarvoor (nog) niet de papieren, kom dan werken als zorgassistent in De Gooyer. De Gooyer is een gezellig verpleeghuis in Amsterdam oost aan de Dapperstraat.

 

Wat ga je doen?

Als zorgassistent ondersteun je onze zorgprofessionals bij het zorgen voor onze bewoners die niet zelfstandig kunnen wonen. Je helpt bij het eten en drinken, assisteert bij zorgtaken en signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden. Als je als zorgassistent komt werken zal je een korte training aangeboden krijgen op het gebiedt van wassen, aankleden en toiletgang
 

Waar ga je werken?
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken!

We zoeken een collega die zowel dag- als avonddiensten kan draaien, de werktijden zijn van 08.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 21.00 uur.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jouw passie ligt in de zorg en je vindt ouderen een leuke doelgroep. 
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg.
  • Je bent vriendelijk, hebt een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.
  • Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en heb respect voor de cliënten.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (20 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 20; min. €1.714,- en max. €2.265,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w
  • Een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarinkomen.
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nanette Quick (locatiemanager) via 06-11620086. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Emma Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.