Zorgassistent - locatie Ottho Heldringstraat - Somatiek en NAH

Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg, maar heb je (nog) geen zorgdiploma? Voor de afdeling Somatiek en NAH zoeken wij een zorgassistent voor 15 uur per week (drie diensten van 08.00 - 13.00).

Wat ga je doen?

Als zorgassistent ondersteun je onze zorgprofessionals bij het zorgen voor onze bewoners die niet zelfstandig kunnen wonen. Je helpt bij het eten en drinken, assisteert bij zorgtaken en signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie tijdig. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden.


Waar ga je werken?
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van deze Amsterdamse wijk. Ben je veelzijdig en vind jij het een uitdaging om in een dynamisch team te werken en de kwaliteit van de zorg te waarborgen? Kom dan ons team versterken!  

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jouw passie ligt in de zorg en je vindt ouderen een leuke doelgroep. 
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg.
  • Je bent vriendelijk, hebt een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.
  • Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en heb respect voor de cliënten.

Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden een tijdelijke aanstelling van 15 uur per week met uitzicht op verlenging.
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 20; min. €1.714,- en max. €2.265,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w. 
  • Een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarinkomen.
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne van der Wal (teammanager) via 06 211 53 169. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Emma IJdo (recruiter) via 06 187 340 21.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.