Zorgheld - Zorgeloos thuis

Omschrijving

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wil jij je laten omscholen tot de zorg? Solliciteer dan als zij-instromer bij Cordaan binnen Zorgeloos thuis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan zorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving, is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Het Zorgeloos Thuis Pakket van Cordaan maakt dit mogelijk

Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt van ons een contract voor 8 maanden voor 24 uur per week (parttime);
  • Het salaris is conform CAO VVT in FWG 30;
  • Pensioenregeling, fietsenplan en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als Verzorgende IG of Verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren.

Hoe werkt het?
Je komt in dienst bij Cordaan en je start in mei 2020 met een leertraject. Gedurende deze periode leer je alle benodigde praktische vaardigheden en theoretische kennis om aan de slag te kunnen gaan als wijkheld. Zodra je het leertraject goed hebt afgerond ga je aan de slag in de thuiszorg binnen één van de Zorgeloos thuis teams.

Vereisten

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, klantgericht, geduldig en flexibel en je hart ligt bij de zorg. Je kunt je inleven in de belevingswereld van anderen. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van de lichte verzorgende taken. Daarnaast heb je affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een wijkteam samen te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je ben sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar voor 24 uur per week (parttime) op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • In het bezit van minimaal een diploma op VMBO niveau;
  • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan.

Wat ga je doen?
Als zorgheld ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan de basiszorg, namelijk lichamelijke verzorging zoals wassen/douchen, aan-/uitkleden, haarverzorging, mond- en gebitsverzorging, scheren en het aan- en uittrekken van steunkousen. Naast deze basiszorg maak je ook tijd vrij voor huishoudelijke taken en bijvoorbeeld het doen van een boodschapje. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig.

Enthousiast?
We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit traject, dus solliciteer hier direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Shanna Klouwer (Tel.: 0639188754 of mail naar sklouwer@cordaan.nl,  werkdagen maandag t/m woensdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature