Omschrijving

Ooit nagedacht over het realiseren van een eigen zorgonderneming met eigen regie op het zorgproces?
Dit is jouw unieke kans! Ondernemersgroep Driestroom en Cordaan bieden samen de mogelijkheid om in Amsterdam een eigen zorgonderneming te starten. Denk aan een woonlocatie waar je als zorgondernemer(s) 24/7 ondersteuning en zorg biedt. Bijvoorbeeld in de vorm van een gezinshuis of juist een woonvorm voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. We zijn op zoek naar zorgprofessionals of een zorgpaar met passie voor hun vak en voor de mensen die ze ondersteunen. Een unieke kans om jouw zorgdroom te verwezenlijken!

Wat ga je doen?
We werken met zorgprofessionals die op basis van ondernemerschap, persoonlijke aandacht en met passie de zorg realiseren. Driestroom is een landelijk opererende en erkende zorgaanbieder voor zorg en ondersteuning aan mensen met een hulpvraag. In een gedegen traject van ongeveer 6 maanden kijken we gezamenlijk naar jullie concept, of dit levensvatbaar is, onderscheidend is en of jullie als zorgpaar over de competenties beschikken die nodig zijn voor het zorgondernemerschap.

Waar ga je werken?
Samen met Cordaan willen we in de Sleewijkstraat in Amsterdam- Zuid een woonlocatie creëren met verblijfszorg. De locatie biedt meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld voor gezinshuiszorg, trainingshuizen voor jongvolwassenen of een woonlocatie voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Ons aanbod is gericht op de jeugdwet en/of WLZ-verstandelijk gehandicaptenzorg. We gaan graag in gesprek over de ideeën die je als zorgpaar hebt om deze locatie vorm te geven.

Vereisten

Wie zijn we?
De franchiseformule van Driestroom is uniek en volledig afgestemd op de kracht en het talent van de zorgprofessional. We zijn expert in de ondersteuning en het vitaal houden van kleinschalige zorgondernemingen. Samen met Driestroom borgen we de kwaliteit van zorg, de toelating bij financiers en ondersteunen we bij de financiële afwikkeling. We geloven in maatwerk en persoonlijke zorg, kleinschaligheid, ondernemerschap, lage overhead en maximale regie bij de zorgverlener. Voor ons is zorg daardoor verankerd in de lokale samenleving. We zien meerwaarde in het verbinden van mensen, organisaties en sociale initiatieven.

De afgelopen 14 jaar heeft Ondernemersgroep Driestroom zich bewezen als organisatie waardoor inmiddels 160 zorgondernemingen zijn gerealiseerd door heel Nederland.

We komen graag in contact op jullie droom te realiseren! Wil je meer informatie over ondernemerschap in de zorg en het starten van deze woonlocatie? Cordaan en Driestroom gaan graag samen in gesprek om te horen hoe jullie over betekenisvolle zorg denken. Voor inhoudelijke vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Erik Hofmans via M 06 – 41102245. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature