Versterk jij ons team?

Bij Cordaan zorgen we voor de meest kwetsbare groepen van Nederland. Ouderen en mensen met een verstandelijke beperking of psychische problemen. Cliënten die vaak intensieve begeleiding of verzorging nodig hebben. Daarom kunnen we altijd collega’s gebruiken. Heb jij een zorgdiploma? Solliciteer dan bij een van onze teams. Of je nu kennis en ervaring inbrengt, of daadkracht en een glimlach. Of je nu bij cliënten thuis of in woonzorgcentra wilt werken. Versterk nu ons team.

Ik wil solliciteren

Heb je een zorgdiploma en wil jij ons team versterken? Laat hier je gegevens achter en solliciteer meteen. Onze recruiter neemt snel contact met je op.

Ik ga akkoord met dat Cordaan mijn gegevens verwerkt en met de privacy voorwaarden

Ik heb

zorgdiploma

Ken jij nog iemand die de zorg wil versterken? Deel deze oproep met een vriend of vriendin!

Help jij als verpleegkundige mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners?

Ben jij verzorgende IG die niet bang is voor een uitdaging, die wil helpen bouwen aan een afdeling en die bereid is door te leren?

Beschik jij als begeleider over het inlevingsvermogen en het geduld om onze bewoners echt te leren begrijpen?

Wil jij als persoonlijk begeleider blijven groeien? Kom dan werken bij een organisatie die zorgt dat jij tot bloei komt.

Monique
Monique was IC-arts maar volgde haar hart en koos voor de ouderenzorg bij Cordaan. 

Peter
De jongeren die Peter begeleidt, horen van kleins af dat ze ‘niks kunnen’. Hij maakt ze weer trots.  

Nagthaly
‘Ondanks alle vooroordelen die er mogen bestaan, heb ik mijn eigen pad gevolgd.’ Nagthaly begon als wijkverpleegkundige. Nu is ze manager VGZ.    

CORDAAN STORIES - LAAT JE INSPIREREN!

Hussain
‘Met de bewoners ben ik zoals familie.’ Hussain uit Syrië is statushouder én leerling verzorgende IG.   

Karim
‘Als je bang bent voor de dood, ben je niet bezig met leven'. Bekijk het verhaal van Karim, teamleider op een palliatieve afdeling.    

Marvy
‘Ik wilde mijn leven meer inhoud geven. Meer voor mensen doen.’ Marvy verkoos de zorg boven de glamour van de tv-wereld. Ze is nu verzorgende in opleiding bij Cordaan en heeft geen dag spijt van haar overstap.     

Peggy
In de zorg werken en dan opeens zelf moeten revalideren? Het maakte WLZ-verpleegkundige Peggy nóg beter in haar vak. ‘Je moet iemand in z’n waarde laten. Niet alles over willen nemen. Dat is de toekomst van de zorg.’

Wouter
In zijn begintijd als manager moest Wouter best wennen. Maar uiteindelijk draait het om één ding. Samen met zijn team werken aan de kwaliteit van zorg voor de bewoners met een licht verstandelijke beperking.

Annet
‘Wat gebeurde er voor je het ziekenhuis inging? En hoe kunnen we voorkomen dat het weer gebeurt?’ Die vragen stelt gespecialiseerd hartfalen verpleegkundige Annet aan ouderen in
haar werk.

Schelte
Op de middelbare school hoorde Schelte vooral wat hij níet goed deed. Niemand vroeg: ‘wat heb jij nodig?’ Als gezinscoach bij Cordaan Jeugd focust hij daarom op wat er wél goed gaat in een gezin.