Kom werken bij Zorgeloos Thuis

Ouderenzorg met tijd voor gezelligheid

Welke functie past bij jou?

Wat is Zorgeloos Thuis?

Bij Zorgeloos Thuis zorg je dat ouderen met bijvoorbeeld dementie thuis kunnen blijven wonen. Dat doe je door zorg te geven die precies bij iemand past. Voor de een is dat dagelijkse zorg. Voor de ander is dat een wandeling, samen boodschappen doen of een kopje koffie drinken. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Want gezelligheid is vaak de beste zorg.

Geen nummer

Mevrouw Bleijs is 101. Ze hoort en ziet niet goed maar vindt het heerlijk dat ze nog gewoon in haar eigen huis zelf haar dag kan indelen. Jamila van Zorgeloos Thuis, vindt het fijn dat ze dit mogelijk kan maken en ook nog eens de tijd krijgt om een warme band op te bouwen.

Waarom werken bij Zorgeloos Thuis?

Geen haast

Geen nummer

Geen checklists

Geen belemmeringen

Bij Zorgeloos Thuis zorg jij ervoor dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Maar wat Zorgeloos Thuis jóu te bieden heeft, is ook fantastisch. Bij ons ren je niet haastig van het ene naar het andere adres. Bouw je een persoonlijke band op met je cliënten. 

Hoef je geen checklists af te vinken. Dankzij onze Zorgeloos Thuis Max Mobiel kun je makkelijk gezellig met ouderen op pad. Kortom, bij Zorgeloos Thuis is het zorgeloos werken. Geloof jij in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken!

Kom zorgeloos solliciteren

Is werken bij Zorgeloos Thuis echt iets voor jou? Beantwoord via onderstaande button een paar vragen en ontdek jouw mogelijkheden.

Ja, ik wil solliciteren!

Bekijk de vacatures

Bij Zorgeloos Thuis werk je in een team met maximaal 12 cliënten. We zijn regelmatig op zoek naar versterking. Bekijk voor welke functie je in aanmerking komt.

Benieuwd naar Zorgeloos Thuis?

Heb jij een diploma in de zorg en lijkt het jou wat om bij Zorgeloos Thuis te werken of wil je graag eerst meer weten? Laat dan hier je gegevens achter. Onze recruiter neemt snel contact met je op.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Als verzorgende C bij Zorgeloos Thuis verleen je zorg aan huis bij ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Naast het verlenen van directe zorg maak je ook tijd vrij voor welzijnszaken, zoals doktersbezoeken met de cliënt of samen lunchen. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig.

  • Je bent in bezit van een diploma Verzorgende C / Helpende Plus

Verzorgende C

Meer informatie

Als verzorgende IG bij Zorgeloos Thuis verricht je verzorgende en enkele verpleegkundige handelingen aan huis. Ook rapporteer je ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Zorgeloos Thuis staat voor meer dan zorg alleen. Tijd voor 1-op-1 aandacht met de cliënt én een stukje gezelligheid vinden we dan ook belangrijk!

  • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP of verzorgende IG

Verzorgende IG

Meer informatie

Als cliëntcoach bij Zorgeloos Thuis ken je alle ins en outs van jouw cliënten. Je draagt verantwoordelijkheid voor de verpleegtechnische handelingen en coördineert daarnaast de directe zorg en dienstverlening hieromheen. Tijd om een band op te bouwen met cliënten, hun familie en collega’s vinden we belangrijk. Er is dan ook zeker ruimte voor een fijne wandeling of een kop koffie.

  • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP, verzorgende IG  of een diploma verpleegkundige niveau 4;

Clientcoach

Meer informatie

Als wijkverpleegkundige WLZ bij Zorgeloos Thuis zet jij jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat de zorgbehoevenden in Amsterdam passende zorg krijgen. Jij organiseert en bewaakt de kwaliteit van de zorg. Een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om het verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam.

  • Je hebt een afgeronde opleiding als verpleegkunde, een geldige BIG registratie en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;

Wijkverpleegkundige WLZ 

Meer informatie

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Deze hebben ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken wij wel uit naar jouw online sollicitatie! Kijk voor meer informatie op https://www.cordaan.nl/coronavirus-0 

Solliciteer direct!