Omschrijving

Ben jij een creatieve, positieve en ondernemende welzijnsmedewerker, die goed kan signaleren en graag initiatief neemt? Heb je affiniteit met ouderen, psychogeriatrie of NAH (niet aangeboren hersenletsel) achtergrond? Kan jij de wensen en capaciteiten van deze ouderen achterhalen en vertalen in activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
Een werkplek waarbij samenwerking met cliënten en collega's voorop staat. Werkplezier, persoonlijke professionaliteit en zelfstandigheid gaan hierbij hand in hand. Je werktijden en dagen zijn flexibel, conform roosterplanning. Verder bieden wij:

  • Een jaarcontract (30 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 (min. €2.536,- en max. €3.502,- bruto per maand obv 36 uur);
  • Pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wat ga je doen?
Als assistent participatiecoach neem jij het initiatief om het welzijnsaanbod voor onze cliënten te ontwikkelen en uit te voeren. Je werkt samen met je collega-assistent participatiecoaches. Wij vinden welzijn voor onze bewoners erg belangrijk. De samenwerking met vrijwilligers, zorgmedewerkers en het betrekken van mantelzorgers bij de activiteiten is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast analyseer je de behoefte van cliënten, en gaat op zoek naar mogelijkheden om deze te realiseren. Je rapporteert deze werkzaamheden in ONS.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een relevant mbo-niveau 4 diploma (bijvoorbeeld bewegingsagoogiek, SPW-4, MMZ-4 of vergelijkbaar). Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met de doelgroepen met veelvoorkomende problematiek. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bezoekers, mantelzorgers, vrijwilligers aan te sturen en te begeleiden. Verder ben je creatief en flexibel, een echte duizendpoot die voelt wat onze cliënten nodig hebben. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bezit goede computervaardigheden.

Waar ga je werken?
Verpleeghuis Hof van Sloten en kleinschalige woonlocatie Ottho Heldring.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cherrelin Imanuel (recruiter) via cimanuel@cordaan.nl of 06 41 69 09 89 .

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

We kijken uit naar je online sollicitatie. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature