Omschrijving

In juni 2018 is de eerste Wijkkliniek voor Acute Ouderenzorg van Nederland geopend. De Wijkkliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de moderne locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. Ben jij een gedreven basisarts én lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar het team aan werkt. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (met intentie tot verlening), startdatum in overleg;
 • Uren in overleg;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. € 3.942 en max. € 5.939 bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Een leuke bonus bij het aandragen van een collega!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Cordaan heeft meerdere opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen.


Wie ben jij? 

Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met ouderenzorg en het is een pre als je bekend bent met acute zorg of geriatrie in het ziekenhuis. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je werkt voornamelijk in de dagdiensten en bent bereid ook andere diensten mee te draaien (weekenden). Tevens is onderwijs geven ook een onderdeel van je werkzaamheden.

Vereisten

Waar ga je werken? 

In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen die opgenomen worden met acute problemen zoals ontregelde diabetes, hartfalen, infecties, elektrolytstoornissen en COPD. In combinatie met co-morbiditeit gaat dit meestal gepaard met functionele achteruitgang en/of cognitieve beperkingen en polyfarmacie. Herstel functionaliteit en terugkeer naar huis zijn belangrijke doelen van de behandeling. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. De Wijkkliniek laat zich het beste omschrijven als ziekenhuiszorg dicht bij huis. Er heerst een open en informele cultuur. 

Bijgaand een indruk van de Wijkkliniek:


Wat ga je doen? 

Als basisarts verleen je medische zorg aan cliënten in de Wijkkliniek en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening en wetenschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden:

 • Je observeert en onderzoekt de cliënt en verzamelt gegevens ten behoeve van het stellen van een diagnose en geeft eventueel opdracht tot aanvullende onderzoeken;
 • Je stelt op basis van bovenstaande, een behandelplan op;
 • Je draagt zorg voor de nodige acties met betrekking tot de behandeling van de patiënt, o.a. door het verwijzen naar en geven van instructies en opdrachten aan diverse disciplines en overlegt met hen over de te nemen acties;
 • Je verricht medisch technische handelingen die noodzakelijk zijn in het kader van de behandeling, voor zover bekwaam;
 • Je begeleidt patiënt en diens relaties en informeert hen in begrijpelijke taal over de aard van de diagnose.


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Marthe Ribbink (basisarts) via telefoonnummer 06-34232615. Solliciteren is mogelijk tot 14 augustus a.s.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature