Omschrijving

Geef betekenis aan je werk! Als begeleider dagbesteding bij Cordaan is geen dag hetzelfde. Van belevingsgericht snoezelen tot samen koken, muziek luisteren of erop uit op de fiets. Jij draagt bij aan een waardevol én fijn leven voor cliënten met een ernstig meervoudige verstandelijke beperking. Wil jij elke dag met open armen ontvangen worden? Lees hieronder dan snel verder!

Wat krijg je van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider dagbesteding conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract van 24 tot 32 uur per week met een uitzicht op een vast dienstverband

 • Een salaris van minimaal €2.672,00 tot maximaal €3.606,00 (FWG 40) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar

 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao

 • Regelmatige werktijden van maandag tot en met vrijdag

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder als begeleider kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Welkom bij De Drie Wachters: een inspirerend dagcentrum in het groene hart van Osdorp in Amsterdam-West. Jij maakt het verschil in het leven van onze cliënten met ernstige meervoudige beperkingen. Bij ons krijgen zij de kans om te groeien, te leren en te genieten van het leven.

Onze begeleiders zijn meer dan zorgverleners: zij zijn de steun en toeverlaat voor onze cliënten, bieden een luisterend oor en creëren een vertrouwde omgeving waarin onze cliënten zich veilig en geliefd voelen. Jouw inzet en professionaliteit zorgen ervoor dat elke dag waardevol is. Met activiteiten gericht op ontwikkeling, beleving, stimulatie en zorg, draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Je werkt vanuit een positieve en enthousiasmerende houding, wat een wereld van verschil maakt voor hen.


Dankbare, nieuwsgierige cliënten
Onze 74 cliënten hebben een ernstig meervoudige verstandelijke beperking. Dit betekent dat zij de fysieke leeftijd van een volwassene hebben, maar de wereld ontdekken met de nieuwsgierigheid van een peuter. Zij ontvangen jou dan ook elke dag met veel enthousiasme en liefde. Jouw aanwezigheid maakt écht het verschil.

Wat ga je doen?
Als begeleider dagbesteding bij De Drie Wachters is geen dag hetzelfde: jouw werk is ontzettend divers. Het ene moment begeleid je een cliënt bij zintuiglijke ervaringen door bijvoorbeeld te snoezelen, het andere moment verzorg je een cliënt waardoor jullie band nog sterker wordt en weer een ander moment kook je samen met een cliënt of maak je een wandeling. Geen cliënt is hetzelfde, en jouw werk dus ook niet. Je ondersteunt onze cliënten bij hun dagelijkse bezigheden, zorgt voor een goede sfeer met je directe collega’s en het team van De Drie Wachters. Je draagt bij aan de taken op de groep en binnen het dagcentrum.

Als begeleider heb jij hiernaast de coördinatie over de zorg van de cliënten in jouw groep, stel je werkplannen op en evalueer je deze. Je stemt af met verwanten, (woon-)begeleiders, de trajectcoördinator en gedragsdeskundige. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-4 of hbo-diploma in de zorg afgerond
  Heb je een mbo-3 diploma? Goed nieuws! Je kan bij ons als ondersteunend begeleider aan de slag. Neem hier een kijkje of solliciteer onderaan deze vacature. Ben je nog bezig met je hbo-diploma? Ook dan denken we graag met je mee!

 • Werken met cliënten die intensieve zorg en aandacht nodig hebben, geeft jou energie. Jij haalt voldoening uit het zien van hun groei en geluk, en weet hoe je een vertrouwensband kunt opbouwen waarin cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen

 • Je kunt goed samenwerken met collega’s, verwanten en andere zorgprofessionals. Je bent in staat om werkplannen op te stellen en te evalueren en kunt effectief communiceren met alle betrokken partijen om de best mogelijke zorg te bieden

 • Je vindt het geen probleem om verzorgende (ADL) taken uit te voeren. Denk hierbij aan verschonen

We maken graag kennis met jou!

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Breetvelt (manager De Drie Wachters) via mbreetvelt@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl.

Kom werken bij De Drie Wachters en maak elke dag een verschil. Solliciteer nu en ontdek hoe zinvol en dankbaar werk kan zijn! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature