Omschrijving

Maak kennis met de Flexpool VGZ van Cordaan voor de Specialistische gehandicaptenzorg en Wonen, Werken & Dagbesteding.
De Flexpool is er voor mensen die ervaring willen op doen of zich (nog) niet willen binden aan één locatie. Daarnaast is het dé manier om Cordaan binnen te komen en door te groeien binnen een van de grootste zorg organisaties van de gemeente Amsterdam. Is er wederzijdse tevredenheid bij een van de locaties waar jij flext? Dan stroom jij zonder problemen door. Sterker nog, dit komt zo vaak voor dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe talenten. Wat denk jij? Ideaal toch?!    

Na jouw sollicitatie bij de Flexpool word je op basis van jouw opleiding wel of niet uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek kan het zijn dat je direct hoort of je wel of niet bent aangenomen. Misschien start jij vervolgens de volgende dag al. Is dat toch net iets te snel? Dan kijken we samen met jou naar jouw gewenste startdatum. Heb je interesse in onze domeinen VGZ; Specialistische VGZ of Wonen, Werken en Dagbesteding? Ben je op zoek naar een baan op jouw niveau van Ondersteunend Begeleider of Begeleider met de kans om door te groeien? Wil jij graag ervaring op doen binnen de Zorg of wil je jouw flexibiliteit optimaal benutten? Solliciteer dan bij onze Flexpool!

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. Beschik je over een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische zorg of gerelateerde studie); dan bieden wij jou graag de kans om door te groeien tot begeleider niveau 4! Tevens willen we jou als niveau 4 begeleider graag de mogelijkheid bieden om door te groeien middels een relevante hbo opleiding via Cordaan.

Wat krijg jij van ons?
 • Tijdelijk contact (met een uren indicatie van 3 tot 24 uur per week op basis van een min-max contractvorm) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het is ook mogelijk om vaste te flexer te worden bij een van onze locaties;
 • Begeleider Flex: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 1.765- € 2.633 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!
Waar ga je werken?
Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van. Tevens zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Cordaan. Als interne kandidaat heb je namelijk bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag, maar het is ook mogelijk om vaker en meer op een bepaalde locatie te werken.

Je gaat aan de slag binnen de doelgroepen LVB, MVB en EVB. Het is ook mogelijk dat je gaat werken als vaste flexers op een locatie. Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Afhankelijk van waar jij wordt ingedeeld is dit de doelgroep wonen met verzorging, of wonen met behandeling. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook op het gebied van de ADL & HDL. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider verantwoordelijk. Vanuit het Flexbureau word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in bezit van een zorg diploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Z- Verpleegkunde of vergelijkbaar (diploma is een vereiste).

 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen LVB, MVB en EVB.
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je wilt werken met verschillende doelgroepen.
 • Je hebt een enthousiaste, assertieve en positieve werkhouding.
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan prima zelfstandig functioneren.
 • Je bent op zoek naar een flexibele functie.
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Enthousiast?  
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Heb jij vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Melanie Grooten, Recruiter a.i. via mgrooten@cordaan.nl of via 0628817195 (werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag). Ik help je graag verder.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.reageer op deze vacature