Omschrijving

Onze teams op Gaasperdam zijn per direct op zoek naar enthousiaste (Flexibele) Ondersteunend Begeleiders. Ben jij op zoek naar een baan als Ondersteunend begeleider, of wil jij je heel graag ontwikkelen Dan zijn we op zoek naar jou! Team Gaasperdam Wonen zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe ondersteunde begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan onze locatie. Beschik jij over een niveau 3 diploma in de zorg en wil je jezelf graag extra ontwikkelen en samenbouwen aan een team? Bekijk dan onderstaande vacature!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband met bijpassende uren;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 2.338 - €3.294 o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker;
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een groep van Gaasperdam waar mensen wonen met een matig tot ernstig verstandelijke en/of lichamelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme of beginnende dementie. Een lage sociale emotionele leeftijd is kenmerkend voor onze bewoners. Je vult aan zodat je samen 100% van de dag kan maken en ervan kan genieten. We focussen dus niet op de beperking maar op de mogelijkheden. Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. ADL werkzaamheden behoren tot de dagelijkse taken. Daarnaast bepaal je samen met het multidisciplinaire team welke ontwikkeldoelen mogelijk zijn en werk je hier aan samen met de bewoner. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven. Elke bewoner heeft zijn eigen energie en dat maakt dat je steeds meer betrokken raakt bij hun leven en samen met de verwanten gaat waarderen wat je voor elkaar kan betekenen in het welzijn van de bewoner. Sommige groepen kenmerken zich ook door meer verzorgende taken waar bewoners achteruitgang kennen, werken met tilliften en andere ondersteunende hulpmiddelen alsook bestellen controleren en verzorgen van medicatie komen dan aan de orde.

Waar ga je werken?

Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 55 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos. Als Ondersteund begeleider bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die nog volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te denken en dat ieders input wordt gebruikt om samen aan een hecht team te bouwen. Zo kunnen we ons voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat zien we terug in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers. Gaasperdam is altijd in ontwikkeling en daarom zoeken we collega's die samen willen bouwen aan een mooie toekomst voor onze (nieuwe) bewoners in een rustige groene omgeving.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Ondersteunend begeleider: Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, verzorgende IG, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met cliënten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Check altijd of je na je sollicitatie een bevestigingsmail in je (spam)box ontvangt. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Demi Ebbelaar (persoonlijk begeleider Gaasperdam) via debbelaar@cordaan.nlebbelaar@cordaan.nl of 06-39188701. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature