Omschrijving

Ben jij een verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorg voor onze somatische en pg-afdeling en wil jij vooral veel plezier hebben in je werk? Dat kan in Woonzorgcentrum “In het Zomerpark” te Nieuw-Vennep. Wij verwelkomen je graag!


Wat krijg je van ons?
Wist jij dat wij al onze verzorgende IG collega in FWG 40 betalen vanaf €2.695,- tot max €3.502,- ? Maar niet alleen dat! We hebben een leuk restaurant waar je tegen betaling kunt lunchen of dineren. Kom jij, supergezond, op de fiets naar je werk? Wie weet wil je dan wel gebruik maken van ons fietsenplan! Hoeveel uur ga je werken? Welke diensten ga jij draaien? Wij gaan graag met elkaar in gesprek hierover.

Cordaan heeft daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaar salaris en vakantietoeslag van 8%. Mocht je een nieuwe collega aandragen ontvang je zelfs een bonus van €250.- netto boven op je salaris! En zeg nu zelf, in deze dure tijden kan iedereen wel iets extra’s gebruiken!

Vereisten

Waar ga je werken?
Bij ons in Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark wonen ruim 145 ouderen die 24 uur per dag zorg, en begeleiding nodig hebben, We bieden allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden die veel verpleegtechnische zorg behoeven en ook wonen er cliënten op een gesloten psychogeriatrische afdeling. De afdelingen werken nauw samen.

In Het Zomerpark is een locatie waar iedereen goed zorgt voor elkaar. Iedereen werkt samen met elkaar en is bereid om elkaar te helpen en denkt mee; kortom een open en warme werkcultuur en een interessante en uitdagende locatie!


Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij als gediplomeerd verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. 

Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Uiteraard toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners. Bij In Het Zomerpark streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daaraan bijdragen!


Enthousiast!
Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monica Edelaar (Locatiemanager) of Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06 48 43 02 89.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature