Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je voor 24-28 uur per week inzetten zodat de bewoners zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Ben jij in het bezit van een zorgdiploma óf bereid deze bij ons te komen behalen middels een interne opleiding? Word dan onze nieuwe begeleider bij locatie Kadoelerbreek in Amsterdam Noord! Ben jij in bezit van zorgdiploma niveau 3? Dan kun je ook aan de slag als Ondersteund begeleider bij ons. 

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24-28 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 Niveau 4 (min. €2.672 en max. €3.606 o.b.v. een 36-urige werkweek)
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 Niveau 3 (min. €2.393 en max. €3.360 o.b.v. een 36-urige werkweek)
 • ORT-toeslagen;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een nieuwe collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als (ondersteund) begeleider ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Op deze woongroepen wonen namelijk kwetsbare ouderen met een verstandelijke beperking. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse dingen (ADL handelingen) maar ook het vaste en vertrouwde gezicht. Omdat jij als (ondersteund) begeleider zo betrokken bent en alle bewoners goed kent, bied jij hen een stabiele basis. Vanwege jouw goede relatie met de bewoners kan jij goed signaleren wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider (begeleider, als je als ondersteuner werkt) zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit een persoonlijk plan. Als (ondersteunend) begeleider moet je in staat zijn om goed te kunnen schakelen tussen verschillende hulpvragen en begeleidingsstijlen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal MBO niveau 3
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 24-28 uur per week (uren in overleg);
 • Je hebt, bij voorkeur, ervaring hebt in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
 • Je hebt ervaring met ADL-handelingen of je bent bereid om dit te leren;
 • Je hebt een enthousiaste, flexibele, positieve en professionele werkhouding;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Waar ga je werken?
Kadoelerbreek is een kleine, moderne woonlocatie in een rustige omgeving voor ouderen met een verstandelijke beperking. In vier kleine groepen bieden we intensieve zorg aan cliënten met beginnende dementie, psychische klachten en gedragsproblematiek. Kadoelerbreek heeft ook een gezamenlijke ruimte en een gezellig dakterras. Medewerkers die werkzaam zijn bij Kadoelerbreek ervaren het team als zeer warm en veilig. De samenwerking is goed en er is ten alle tijde respect voor elkaar. Team Kadoelerbreek houdt van de mens en uit dit door een veilige sfeer te creëren waarin de cliënt, maar ook de medewerker, mag zijn wie diegene is.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren voor de functie van ondersteunend begeleider. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de functie en locatie Kadoelerbreek kun je contact opnemen met Gerard Doodeman  via 06-2849 8588 of  gdoodeman@cordaan.nl. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Ranoe Baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature