Omschrijving

We zoeken iemand voor een zwangerschapsvervanging per 1 juli tot 1 december voor 32 uur. Als het in deze periode voor zowel Cordaan als jou goed bevalt, dan wordt je arbeidsovereenkomst verlengt voor 24 uur per week.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste
zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris en inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg FWG 50 min €2986,-max €4264,- bij een full time dienstverband(36uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen?
Het Zorgloket van Cordaan Jeugd wordt ook wel de voordeur genoemd. De ondersteuning bij Cordaan Jeugd begint hier. Het Zorgloket is de vraagbaak voor ouders, ouder-kind adviseurs, managers, persoonlijk begeleiders en collega zorgaanbieders. Het team, bestaande uit vier personen, houdt zich onder andere bezig met de aanmeldingen van Cordaan jeugd. Hierbij hoort dat we de hulpvraag van de cliënt duidelijk in beeld krijgen en dit afstemmen met degene die de zorg gaat leveren. Het werk bij het Zorgloket kent zowel inhoudelijke- als administratieve kanten. Kennis van de ondersteuning die Cordaan levert is van belang, maar zeker ook kennis van de diverse financieringsvormen en de daarbij behorende wet- en regelgeving. Het is belangrijk om aan te kunnen haken bij alle veranderingen die op dit moment plaats vinden binnen de Jeugdwet.

Waar ga je werken?
Wij zijn een klein, dynamisch zelfsturend team. Dienstverlenend maar soms ook eigenwijs. Ons kantoor is gevestigd op de IJzerwerkerstraat in Amsterdam-Noord. Daarnaast kan het voorkomen dat er intakes op andere locaties plaatsvinden. Bij Cordaan Jeugd wordt de vraag van de cliënt en diens ouders centraal gesteld en als uitgangspunt genomen voor de begeleiding en behandeling. Daarnaast zijn preventie en het versterken van de
cliënt en het cliëntsysteem belangrijke uitgangspunten. Vanuit de visie dat de ondersteuning zo normaal mogelijk en zo dicht mogelijk bij de cliënt en zijn ouders geboden wordt, streven we ernaar om kinderen zo lang mogelijk in hun gezin of een gezinssysteem te laten opgroeien. Bij Cordaan Jeugd worden verschillende diensten aangeboden die enerzijds gericht zijn op het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en anderzijds ter versterking (denk aan opvoedondersteuning) en daar waar nodig verminderen van de belasting van de ouders. Binnen de jeugdzorg is de laatste jaren veel veranderd en wij staan op het punt om de transitie van de jeugdzorg de tweede fase in te brengen. Dat betekent dat Cordaan Jeugd zich steeds meer ontwikkelt tot een netwerkgeoriënteerde organisatie waarbij wij samen met ketenpartners in Amsterdam willen komen tot een integraal hulpverleningsaanbod. Hierbinnen is voor het zorgloket van Cordaan Jeugd een sleutelpositie weggelegd.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week;
 • Je beschikt over een HBO werk en denk niveau;
 • Ruime ervaring in het sociaal domein en dan met name de jeugdzorg;
 • Je bent klantgericht, empathisch en stressbestendig;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Kennis van de jeugdwet, WLZ, WMO en de wetgeving op PGB gebied;
 • Kennis van de sociale kaart met name op het gebied van jeugdzorg en onderwijs;
 • Je denkt in oplossingen en resultaten;
 • Kunt snel schakelen tussen diverse onderwerpen;
 • Je bent vaardig in Word, Excel, ONS.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met

Mariette Klukhuhn-Stobbe, mstobbe@cordaan.nl of 06 38313250.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature