Omschrijving

De Flexpool IZ (intensieve gehandicaptenzorg) is er voor mensen die graag regie hebben over hun eigen rooster en een hart hebben voor onze verstandelijk beperkte medemens. Cordaan heeft meerdere locaties waar verstandelijk beperkte cliënten wonen met een intensieve zorgvraag. Ben jij degene die onze teams komt versterken om onze cliënten tot bloei te laten komen?


Sabrina werkt in de Flexpool Intensieve zorg: ´Vanuit de flexppool Intensieve zorg kan ik mij mooi ontwikkelen binnen verschillende locaties. Naast het werken in de flexpool studeer ik ook nog. Doordat ik de regie heb over mijn eigen rooster kan ik werk en studie ideaal combineren. Als ik klaar ben met mijn studie ga ik waarschijnlijk op een vaste locatie binnen Cordaan werken.

Wat krijg jij van ons?

 • Tijdelijk contract (op basis van een min-max contractvorm) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in schaal 35 (min. €2.338,- en max. €3.294,- o.b.v. 36-urige werkweek);
 • De luxe om jouw eigen rooster in te delen;
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Je komt als begeleider te werken op verschillende woonlocaties waar mensen wonen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme of beginnende dementie. Je vult aan zodat je samen 100% van de dag kan maken en ervan kan genieten. We focussen dus niet op de beperking maar op de mogelijkheden. Als begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. ADL werkzaamheden behoren tot de dagelijkse taken. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl als begeleider gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven. Sommige groepen kenmerken zich ook door meer verzorgende taken waar bewoners achteruitgang kennen, werken met tilliften en andere ondersteunende hulpmiddelen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant zorgdiploma van minimaal niveau 3;
 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen MVB en EVB (matig en ernstig verstandelijk beperkten);
 • Jij snapt cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je bent enthousiast, assertief en je staat positief in het leven.

Waar ga je werken?
Vanuit het Flexbureau heb je zelf de regie over jouw rooster en kan je werken op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam daar waar ondersteuning nodig is. Op een vaste locatie werken is ook mogelijk, als jij de behoefte hebt om door te stromen naar een vaste locatie, dan moedigen we dit juist aan. Als interne kandidaat heb je namelijk bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Sollicteer dan direct online! Na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature