Omschrijving

‘’Als gespecialiseerd verpleegkundige heb je een enorm dynamische rol waarbij jij je vaak in complexe situaties met kwetsbare mensen bevindt. Een baan met veel afwisseling en bovendien zorg die er écht toe doet.’’ 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Maak jij als Verpleegkundige graag een volgende stap in jouw carrière? Lees dan onderstaande vacature als Gespecialiseerd Verpleegkundige Thuiszorg bij Cordaan!


Wat krijg je van ons? 

 • Een jaarcontract van 24- 32 uur per week met uitzicht op een vast contract; 
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 3.097,- en max. € 4.264,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur); 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT; 
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen; 
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega. 

Jouw input als gespecialiseerd verpleegkundige vinden wij erg belangrijk. Binnen Cordaan Zorg in de Wijk is zeggenschap van onze zorgprofessionals daarom goed georganiseerd middels onze Verzorgende & Verpleegkundige Adviesraad (VVAR). Daarnaast bieden wij al onze zorgprofessionals de mogelijkheid om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen met ons populaire Vakinhoudelijk Leiderschapsprogramma! Over o.a. beïnvloeden, gedrag en teamsamenwerking. Heb je een specifieke opleidingswens? Bij Cordaan is er ruimte voor maatwerk zodat jij je eigen carriérepad kunt volgen. 


Wat ga je doen? 
Het Gespecialiseerd Verpleegkundig Team (GVT) verricht specialistische verpleegkundige handelingen bij mensen thuis of binnen woonvoorzieningen en vult hierbij de reguliere thuiszorg aan. Er wordt nauw samengewerkt met veel verschillende disciplines zoals medische specialisten, transferverpleegkundigen in ziekenhuizen en huisartsen. Het niveau van het team is hoog en handelingen zijn zeer uiteenlopend. 

Voorbeelden van taken van een gespecialiseerd verpleegkundige zijn: 

 • Toediening van intraveneuze medicatie;
 • Het verzorgen van Centraal veneuze lijnen/PAC;
 • Instructie geven bij het verzorgen van nefrodrain, acitesdrain, peg-sonde en suprapubische katheter aan de wijkverpleging. 

Daarnaast besteden we veel aandacht aan palliatieve zorg. Bijvoorbeeld het opstarten van palliatieve sedatie, hulp bij het inbrengen van de perifere toegang ten behoeve van euthanasie, het opstarten van pijnbestrijding thuis in samenspraak met de huisarts en/of specialist. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van subcutane, intraveneuze , intrathecale of epidurale pijnbestrijding. 

Als gespecialiseerd verpleegkundige verzorg je scholing en instructie omtrent voorbehouden risicovolle handelingen. Zowel aan andere hulpverleners, mantelzorgers en eventueel de cliënt zelf. Het GVT participeert daarnaast in verschillende werk- en vakgroepen. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
 • Je hebt ervaring op het gebied van wijkverpleging, oncologie of palliatieve zorg;
 • Je hebt recente werkervaring met het verrichten van specialistische verpleegkundige handelingen;
 • Je bent flexibel beschikbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten in een wisselend rooster;
 • Je bent doortastend, stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs zodat je een auto van Cordaan zorg kunt verlenen in heel Amsterdam en Diemen.
Enthousiast?

Ben jij de gespecialiseerd verpleegkundige die wij zoeken?  Solliciteer direct online! 
Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Daniëlle van der Linden (manager wijkverpleging) op 06 - 52 04 23 44. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (recruiter) op 06 - 34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature