Omschrijving

Voor onze woon zorg locatie In het Zomerpark in Nieuw-Vennep en de locaties Horizon en Westerkim van Stichting PCSOH zoeken wij per direct een enthousiaste GZ-psycholoog met opleidersambitie. Ligt jouw passie bij het werken in de ouderenzorg en het opleiden van collega's en ben je 24-32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een vast contract (24-32 uur per week);
 • Salaris conform cao VVT in FWG 65 (min. €4.534,- en max. €6.583,-  o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep psychologen in Amsterdam van circa 20 psychologen (een klinisch neuropsycholoog, GZ-psychologen, masterpsychologen en Piogs). Het is een uitdagende functie met complexe problematiek. Als GZ-Psycholoog ben je onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie, waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. Deze teams bestaan uit specialisten ouderengeneeskunde, (GZ-)psychologen, paramedici, geestelijke verzorging en een aantal ondersteunende medewerkers. De behandeling en begeleiding worden zoveel mogelijk afgestemd op de leefgewoonten en hulpvragen van de cliënt. Respect en waardering voor de eigenheid van de cliënt, staat hierbij voorop.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • (neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten, het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan en behandeling. Op grond van de diagnostiek stel je een behandelplan op, waarbij conclusies worden vertaald naar alledaagse situaties en waarover je voorlichting en instructies kunt geven aan betrokkenen; Hierin werk je nauw samen met andere betrokken disciplines;
 • Het geven van psycho-educatie , en een bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering;
 • Individuele en mediatieve behandeling en begeleiding van cliënten;
 • Overleg voeren met andere betrokken disciplines over de voortgang van het behandelplan;
 • Het mede verrichten van consulten in de eerste lijn in afstemming met de specialist ouderengeneeskunde;
 • Het bieden van supervisie aan masterpsychologen;
 • Daarnaast vind jij het leuk om toekomstige GZ-psychologen op te leiden.

Vereisten

Wie ben jij?

Voor de functie van GZ-psycholoog bij Cordaan, staan de volgende functie-eisen centraal:

 • In bezit van een masterdiploma psychologie, in de richting van klinische neuropsychologie, gerontologie of klinische psychologie en een postmasterdiploma GZ-psycholoog;
 • De ambitie om toekomstige GZ-psychologen op te leiden;
 • Affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg ;
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team;
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Cordaan (https://www.cordaan.nl/), in onze woon zorg locatie In het Zomerpark in Nieuw-Vennep en de locaties Horizon en Westerkim van Stichting PCSOH In Het Zomerpark wonen ruim 145 ouderen wonen die 24 uur per dag zorg, behandeling en begeleiding nodig hebben. We bieden allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden verpleegtechnische zorg behoeven en ook wonen er cliënten op een gesloten psychogeriatrische afdeling. Daarnaast is er een geriatrische revalidatie afdeling. De afdelingen werken nauw samen.

In Het Zomerpark is een locatie waar iedereen goed zorgt voor elkaar. Iedereen werkt samen met elkaar en is bereid om elkaar te helpen en denkt mee; kortom een open en warme werkcultuur en een interessante en uitdagende locatie!

De vakgroep psychologie is een enthousiaste en jonge vakgroep. De vakgroep is georganiseerd in de vier regio's, en daarnaast centraal, met een vakgroepvoorzitter als vertegenwoordiging richting het management. Als GZ-psycholoog neem je deel aan het GZ-psychologen-overleg. Onderlinge verbinding, samenwerking en het verhogen van de kennis en expertise wordt door de groep als belangrijk ervaren. Opleiding en verdere ontwikkeling wordt gestimuleerd. Met regelmaat worden uitjes georganiseerd.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de locatie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via mscheffer@cordaan.nl of via 06-27744545. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06 48 43 02 89.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature