Omschrijving

Voor ons nieuw gestarte multi disciplinaire behandelcentrum zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die zich bezig gaat houden met poliklinische specialistische behandelingen voor onze VG/GGZ cliënten. Wil je werken in een enthousiast en bevlogen team met deskundige collega’s, met een bijzondere doelgroep in de dynamische stad Amsterdam? Lees dan even verder!

Wat krijg je van Cordaan?

 • Salaris conform Cao Gehandicaptenzorg in FWG 65 (€4.449 - €6.320) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris; en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding;
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een nieuwe collega

Verstandelijk Gehandicaptenzorg Cordaan is er voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking: van jong tot oud, van licht tot zeer ernstig verstandelijk beperkt, met of zonder bijkomende andere beperkingen. Thuis of in een gezin, op zichzelf wonend of in een woonvoorziening. Op school, in een dagcentrum of in een vrij bedrijf. Altijd bedoeld om bij te dragen aan een waardevol leven. Niet de diagnose staat centraal, maar het stimuleren van ieders mogelijkheden. 

Behandelzaken en Expertise VGZ De sector VGZ omvat vier domeinen; één domein richt zich op Jeugd, de overige drie domeinen op volwassenen: Intensieve Zorg, Wonen|Werken|Dagbesteding en GGZ|LVB+. Het domein Jeugd heeft een eigen behandeldienst. De behandeldienst VGZ ressorteert onder de manager Behandeldienst VGZ en biedt behandeling aan volwassen met een verstandelijke beperking.


Wat ga je doen? 

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist ga je individuele behandeling en specialistische diagnostiek uitvoeren op de polikliniek. Behandelingen die aangeboden worden zijn oa diagnostiek en behandeling op complex trauma, seksualiteit, slaap en pijn. Er zijn 3 centrale locaties in de stad, in Noord, West en Zuidoost. Het team van het MBC bestaat uit gedragsdeskundigen, artsen VG en paramedici.

Cordaan biedt opleidingsplaatsen voor GZ-psychologen en orthopedagoog-generalisten. Hier kun je ok een bijdrage aan leveren in de vorm van werkbegeleiding en supervisie.

De kernactiviteiten van de GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist zijn:

 • Diagnostiek en analyse: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten.
 • Individuele behandeling de cliënt en/of zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden/behandelen hiervan; o.a. individuele behandeling op het gebied van trauma, pijn, slaap, seksualiteit
 • Eventueel preventie en voorlichting, deskundigheidsbevordering van begeleiders en beleidsontwikkeling.

Met welke doelgroep kan je gaan werken? 

Je werkt met cliënten met een verstandelijke beperking die aangemeld worden voor behandeling of diagnostiek naar bijkomende psychische/psychiatrische problematiek. Bij een groot aantal cliënten is er sprake van een combinatie van beiden. Cliënten worden aangemeld met een WLZ (Wet Langdurige zorg) en WMO (Wet Maatschappelijke Opvang).

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist
 • Heb je passie voor het individueel behandelen van cliënten met een verstandelijk beperking;
 • Je hebt je bij voorkeur ontwikkeld tot psychotraumatherapeut of de wens je daartoe te ontwikkelen
 • Je hebt een professionele houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen;
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stel je je ondersteunend op naar de cliënt en het cliëntsysteem. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden.
 • Je bent ervaren in psychotraumabehandeling bij (zeer) complexe casuïstiek
 • Je beschikt bij voorkeur over uiteenlopende behandeltechnieken, waaronder CGT en EMDR

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Watzelien van Gelderen (manager MBC) op wvangelderen@cordaan.nl of 06-41582905. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Ranoe Baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature