Omschrijving

Ben jij een ervaren helpende die 8 tot 32 uur per week beschikbaar is en graag klaarstaat voor zorgbehoevende ouderen? Vind jij het belangrijk dat de bewoner zijn of haar dag goed begint en deze in de avond prettig afsluit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor verschillende locaties in diverse delen van de stad zijn wij op zoek naar nieuwe collega's helpende! 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 8 tot 24 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT: helpende in FWG 25 min. €2.339,- en max. €2.928,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Zie jij jezelf als helpende op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken binnen de verpleeghuiszorg op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Dag of nacht/avond diensten? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden aan in alle stadsdelen van Amsterdam en in Diemen! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen. Verderop in deze vacature kun je lezen voor welke locaties we op zoek zijn naar nieuwe collega's.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar helpende collega's die het belangrijk vinden dat wij als team elke dag het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op een van onze bijzondere locaties in verschillende delen van de stad. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Verder:

 • je bent in het bezit van een diploma helpende  of helpende plus (niveau 2);
 • je bent flexibel beschikbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging.


Voor de volgende locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar helpende collega's:


Amsterdam West
Nieuw Vredenburgh in Amsterdam West is een grootschalige locatie en heeft 1-kamperappartementen voor ouderen en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking. We zoeken een helpende voor PG, somatiek en somatiek afdeling met extra aandacht op gedrag. 

Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Er zijn woongroepen voor pg-cliënten, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die langdurige orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en somatische cliënten. Ook is er een palliatieve afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In totaal huist Hof van Sloten in het woon- en zorgcentrumgedeelte 120 bedden.

De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Amsterdam Nieuw West. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Een van de woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond.


Amsterdam Noord

De Die in Amsterdam Noord is een grootschalige locatie en ligt op loopafstand van station Noord. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). We zoeken een helpende voor alle diensten op de PG afdeling, een aantal nachten in de maand werken is een vereiste. Tevens zoeken we een helpende op de psychiatrie afdeling.

Amsterdam Zuid

Beth Shalom  is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum met de Joodse identiteit in Amsterdam Buitenveldert (Zuid). De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. We zijn zorgzaam voor elkaar, en de wensen van onze cliënten staan centraal. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

'd Oude Raai is een woonzorgcentrum gelegen in De Pijp. De 'd oude Raai beschikt over 91 ruime appartementen verdeeld over 4 etages speciaal ingericht voor bewoners met dementie en 2 etages voor bewoners met een lichamelijke aandoening. Bewoners van d'Oude Raai kunnen meedoen aan verschillende sociale en culturele activiteiten. Daarnaast vervult d’Oude Raai een steeds belangrijker rol in de wijk.

Diemen
De Diem is een kleinschalige locatie in een levendige en winkelrijke buurt in Diemen. De Diem biedt gespecialiseerde zorg aan mensen die intensieve begeleiding of behandeling nodig hebben. Er is een afdeling voor ouderen met dementie en een afdeling voor ouderen met lichamelijke klachten.

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens.

Amsterdam Zuidoost

Eben Haezer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost. Eben Haëzer biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening. In het levendige restaurant Lokaal 219 op de begane grond zijn bewoners, buurtgenoten, familie en vrienden van harte welkom.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Enthousiast?

Herken je jezelf in het profiel van helpende in de ouderenzorg? Solliciteer hier dan direct online! Wij ontvangen graag je CV en een korte motivatie. Dan nemen wij contact met je op om te kijken welke locatie het beste bij jou past. 
Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48 of 06 - 28171503 of Marloes Alteveer (recruiter) via 06 - 4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature