Omschrijving

Voorkomen is beter dan genezen. Vanuit die gedachte maak jij de locaties van Cordaan elke dag een beetje beter en veiliger. Als medewerker Kwaliteit en Veiligheid werk je op verschillende (zorg)locaties in Amsterdam, Nieuw-Vennep en Huizen. Een uitdagende en veelzijdige baan met veel eigen verantwoordelijkheid! 
 
Wat ga je doen?  
Als medewerker Kwaliteit en Veiligheid (KAM&V) ben je verantwoordelijk voor alle ondersteuning, signalering en advies op jouw vakgebied naar zorgcollega’s in de zorgdomeinen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: 

 • Audits organiseren en de uitkomsten daarvan delen met de verantwoordelijke managers;  
 • Instructies geven, trainingen organiseren en ontruimingsoefeningen begeleiden; 
 • Preventiewerkzaamheden en het lopen van veiligheidsrondes; 
 • Administratieve werkzaamheden, je zorgt onder andere voor de vastlegging van oefeningen en adviezen.  

Je hebt nauw contact en werkt samen met jouw collega’s van andere ondersteunende diensten. Je neemt deel aan de locatie-overleggen in verband met het inplannen van ondersteuning en advies op de locaties. Daarnaast maak je een vertaling van de norm en richtlijnen naar stroomschema's of werkinstructies. Deze weet je over te brengen naar je collega’s en als dat nodig is ook aan onze cliënten. 

 
Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een grote zorgorganisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke groei. Als medewerker Kwaliteit en Veiligheid krijg je daarnaast: 

 • Een jaarcontract (24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband, werkdagen in overleg; 
 • Salaris conform cao VVT FWG 45: min. € 2.650,00 en max € 3.575,00 bruto (o.b.v. 36 uur per week); 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao VVT; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega; 

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt relevant mbo-diploma en bent bekend met facilitaire processen in de zorg;
 • Je hebt kennis van veiligheid en NEN-normen;
 • Je gaat grondig te werk en hebt oog voor detail;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je hebt een rijbewijs en bent waar nodig flexibel met werktijden.

Heb jij nog geen relevante kennis en ervaring in dit vakgebied maar wil je dit wel graag leren? Ook dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Waar ga je werken?
Cordaan biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen en Nieuw-Vennep. Dat doen wij met bijna 6000 medewerkers en ruim 2500 vrijwilligers. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen.

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit drie medewerkers en is onderdeel van de afdeling Facilitaire Zaken & Dienstverlening. Het team werkt zowel vanuit het hoofdkantoor gelegen naast het Amsterdam Centraal Station, als vanuit de woon-zorglocaties in Amsterdam, Huizen en Nieuw-Vennep. In principe werk je als medewerker Kwaliteit en Veiligheid alle dagen op locatie, maar als de situatie daar om vraagt is het mogelijk om incidenteel vanuit huis te werken.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de medewerker Kwaliteit en Veiligheid die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met donderdag 25 april.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jana Pekarová (beleidsadviseur Kwaliteit, Arbo, Milieu & Veiligheid) 06-52414577 / jpekarova@cordaan.nl Voor vragen over het sollicitatieproces bel, app of mail naar Marloes Alteveer (recruiter) via 06 - 4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature