Omschrijving

Ben jij Medisch eindverantwoordelijk arts en toe aan een nieuwe uitdaging in het multiculturele Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team bestaande uit 5 artsen te versterken!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 16 - 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in FWG schaal 75 (€6.243- €9.238) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur
  • Maandtoelage 
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Parkeren gaat via de Parkeerapp.

Wat ga je doen?

Je levert gevraagd en ongevraagd advies aan directie en Raad van Bestuur inzake de kwaliteit van de medische zorg, de toepassing en naleving van wet- en regelgeving op geneeskundig gebied binnen de organisatie. Daarnaast adviseer je over en ontwikkel, implementeer en voer je het medisch beleid uit binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het medisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van met de verstandelijke beperking samenhangende problemen bij cliënten gericht op de specifieke gezondheidsproblemen van mensen met een verstandelijke beperking. Cliënten die bij Cordaan wonen hebben een eigen huisarts in de wijk met wie je regelmatig medisch beleid afstemt. Je werkt nauw samen met praktijkverpleegkundigen, medisch secretaresses en stemt af met gedragsdeskundigen en paramedici. Daarnaast coördineer je de uitvoering van het medisch deel van het behandelplan en verleen je preventieve medische zorg, teneinde behoud en/of herstel van het menselijk functioneren te realiseren.

Waar ga je werken?

Ons team is onderdeel van de behandeldienst VGZ. Hierbinnen werken we prettig samen met de gedragsdeskundigen en paramedici. Je behandelt diverse doelgroepen (van EMB tot LVB+) en je biedt zorg aan cliënten van Cordaan in woonvoorzieningen verspreid over Amsterdam. Daarnaast bieden we poliklinische zorg voor cliënten in de wijk.

Vereisten

Wie ben jij?
- Kennis van wet- en regelgeving op medisch gebied, zoals met betrekking tot WGBO, wet BIG, wet infectieziekten, geneesmiddelen wet, Hygiënebeleid en de Wet Zorg & Dwang.

- Inzicht, initiatief en vindingrijkheid

- Je blijft op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waarbij je soepel kunt schakelen tussen de verschillende niveaus waarbinnen je manoeuvreert.

- Ook kun je goed in multidisciplinair verband samenwerken
 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Watzelien van Gelderen (Manager Behandelzaken) via wvangelderen@cordaan.nl of 06-41582905. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature