Omschrijving

Als persoonlijk begeleider op onze locatie Kinderdienstencentrum De Kring in Amsterdam Zuidoost krijg je de kans om echt impact te maken op kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of psychiatrische kwetsbaarheid. Kom werken in een omgeving waar kwaliteit en betrokkenheid voorop staan! Lees hieronder snel verder!

Wat krijg je van ons?
De arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van persoonlijk begeleider conform cao Gehandicaptenzorg

  • Een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van minimaal €2.821,00 tot maximaal €3.938,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider op Kinderdienstencentrum De Kring fungeer je als aanspreekpunt voor de kinderen, jongeren en hun netwerk. Je werkt coördinerend en weet mensen mee te krijgen in jouw enthousiasme. Je werkt samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. In jouw functie als persoonlijk begeleider geef jij direct leiding, sturing en coaching aan jouw groep kinderen en hun ouders. Dit doe je op de groep, maar ook daarbuiten. Je werkt als persoonlijk begeleider dus ook één dag in de week aan je administratieve werkzaamheden.


Waar ga je werken?
KDC de Kring | Cordaan

Welkom bij De Kring! De Kring is een kinderdienstencentrum (KDC) in Gaasperdam, Amsterdam Zuidoost, voor kinderen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of psychiatrische kwetsbaarheid. Wij bieden ook dagopvang, naschoolse- en buitenschoolsopvang en logeeropvang. De leeftijd van de kinderen en jongvolwassenen varieert van 9 tot 18 jaar. Een mooie werkplek voor jou! 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma
  • Je hebt aantoonbare ervaring met onze doelgroep
  • Je hebt affiniteit met autisme en hechtingsproblematiek
  • Je kunt de ondersteuningsvraag van de kinderen en jongeren vertalen naar concrete doelen
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bezit over goede communicatieve vaardigheden

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij die enthousiaste Persoonlijk Begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct online. Graag ontvangen wij bij je CV een motivatie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature