Omschrijving

Cordaan is op zoek naar een praktijkopleider voor de GZ opleiding voor 8 uur per week, bij voorkeur in combinatie met de functie van behandelcoördinator of therapeut in ons Multidisciplinaire Behandelcentrum (MBC).

Hier verwijzen naar de vacature die al openstaat voor het MBC. Het aantal aanvullende uren als behandelaar wordt in overleg met de sollicitant vastgesteld.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65 (min. €4.158 en max. €6.320 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur).
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8% van het bruto jaarsalaris
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Wat ga je doen?

Binnen 3 sectoren (V&V, VGZ volwassenen en VGZ kind en jeugd) leiden we psychologen en pedagogen op tot GZ psycholoog. Als praktijkopleider voor de GZ opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie en voortgang van het leertraject. Je kerntaken zijn:

 • Het opstellen van het opleidingsplan;
 • Het creëren van de voorwaarden voor realisatie ervan;
 • Het toezicht op de voortgang van de opleiding;
 • De beoordeling van de ontwikkeling van de opleiding en het onderhouden van het contact met de opleidingsinstelling

De praktijkopleider kan taken door anderen laten uitvoeren, maar blijft zelf steeds verantwoordelijk voor het verloop en de beoordeling van het leertraject. Eventueel kan de functie van praktijkopleider gecombineerd worden met de functie van behandelcoördinator op een woonlocatie of EMDR-therapeut binnen ons diagnostiek en behandelteam.


Waar ga je werken?

Binnen de sector VGZ volwassenen, VGZ kind en jeugd en mogelijk ook voor de V&V van Cordaan. Je werkt op verschillende locaties in de regio Amsterdam

Vereisten

Wie ben jij?

Een praktijkopleider moet minimaal 5 jaar geregistreerd staan in het BIG register en 3 jaar werkervaring hebben als GZ-psycholoog.


Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Watzelien van Gelderen via wvangelderen@cordaan.nl of 0641582905. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature