Omschrijving

Ben jij die bevlogen en ervaren GZ-psycholoog die zich in wil zetten voor ouderen en hun psychologen? Onderhoud jij de banden met ons professionele netwerk en loop jij mee in het traject van onze PioG's? Houd jij van samenwerken in een vakgroep? Dan zoeken wij, een enthousiast team van psychologen vol in ontwikkeling, jou!

Wat ga je doen?

Als praktijkopleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van psychologen in hun opleiding tot GZ-psycholoog. Je speelt een essentiële rol in het vormgeven van hun professionele ontwikkeling en het waarborgen van een veilig en stimulerend opleidingsklimaat. Je bent een echte netwerker en je werkt nauw samen met werkbegeleiders, supervisoren, partnerpraktijkinstellingen in ons samenwerkingsverband en het RINO om een hoogwaardig opleidingsprogramma te waarborgen.

Daarnaast ga je als GZ-psycholoog aan de slag in de zorg voor onze bewoners. In overleg kan bepaald worden op welke locaties en met welke doelgroepen dit zal zijn, dit kan zowel intra- als extramuraal. Je werkplezier staat hierin centraal. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit om de behoeften en uitdagingen van de cliënten te identificeren. Je ontwikkelt en implementeert omgangs- en behandelplannen op maat met aandacht voor de specifieke behoeften van elke cliënt. De complexiteit van onze doelgroepen neemt toe, wat ons werk erg divers en uitdagend maakt!


Waar ga je werken?

Cordaan is een grote zorgorganisatie met locaties in heel Amsterdam en omstreken. Je komt te werken in een vakgroep met twintig collega psychologen, waarvan vier GZ-psychologen, drie PioG's en twaalf masterpsychologen. Als praktijkopleider ben je (indien passend in je takenpakket) ook verantwoordelijk voor de twee PioG's van de andere domeinen van Cordaan (VGZ/GGZ, Kind&Jeugd en Volwassenen).

Vanwege de fysieke verspreiding over verschillende locaties zijn we met de vakgroep actief bezig met de onderlinge verbinding. Cordaan zet de vakgroepvoorzitters stevig in positie, waardoor er ruimte en daadkracht is voor het ontwikkelen van een eigen visie en het professionaliseren van onze werkwijze. Elke collega is 'thema-eigenaar' van een bepaald onderwerp, wat inhoudt dat je je op dat gebied verdiept en recente ontwikkelingen bijhoudt. Tijdens ieder vakgroepoverleg geeft iemand een psy-pitch zodat we onderling onze kennis op peil houden. Daarnaast zijn we actief bezig met hoe ons werk eruit zou kunnen zien in de toekomst. We verwelkomen hierbij graag jouw visie en expertise!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Verder bieden wij je:

 • Een jaarcontract (18 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform cao VVT in FWG 65 (€ 4.726,00 - € 6.583,00) bij een 36-urige werkweek;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en het gebruikelijke vakantiegeld;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. We bieden daarom volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog;
 • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg;
 • Je onderschrijft de taken van een praktijkopleider zoals beschreven door het FGzPt;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een veilige en inspirerende leeromgeving te creëren;
 • Je vindt het leuk om contacten te leggen en te bestendigen;
 • Je bent georganiseerd en behoudt graag het overzicht;
 • Je hebt naast het praktijkopleiderschap ambitie om te werken in de steeds complexer wordende cliëntenzorg.

Enthousiast?

Ben jij de Praktijkopleider & GZ-psycholoog die wij zoeken? Solliciteer direct online! Reageren kan tot en met dinsdag 21 mei. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Evelien van Stralen (GZ-pscyholoog) via evanstralen@cordaan.nl of via 06-1485 6267 óf met Hilde Koning (GZ-psycholoog) via hikoning@cordaan.nl of 06-3457 2590 . Voor verdere informatie over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of via 06-4843 0289.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature