Omschrijving

Heb jij een hart voor de zorg en ben je op zoek naar een flexibele baan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Bij ons kun je namelijk aan de slag als slaapwacht. In de nacht ben jij de rots in de branding voor onze cliënten en ondersteun je hen waar nodig. Het mooie aan deze functie is dat je kunt blijven slapen op locatie en alleen wakker wordt gemaakt als dat echt nodig is. Zo kun je deze baan perfect combineren met bijvoorbeeld een studie, gezin of andere baan. Spreekt dit jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en bij ons te komen slapen!

Wat krijg je van ons?
Natuurlijk krijg je, naast een goede nachtrust, nog meer van Cordaan! Wij bieden jou namelijk:

 • Een jaarcontract van 16 tot 24 uur per week met mogelijk een verlenging van het dienstverband.
 • Begeleider Flex: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 2.258- € 3.198  o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Door middel van bv. zorgdomotica of een telefoontje kunnen cliënten ’s nachts alarmeren als zij ondersteuning nodig hebben. Bij een eventuele alarmering van een cliënt geef je de zorg en ondersteuning die op dat moment nodig is.

Bij calamiteiten kun je terugvallen op het crisisteam.

Als slaapwacht kom je minimaal een keer per week bij ons slapen. Je werkt of alleen van 22.00-7.00 uur waarbij je 5,5 uur uitbetaald krijgt als je de hele nacht slaapt. Of je werkt een avonddienst van 15.00 uur, blijft slapen en werkt dan de volgende dag tot 10.00 uur dan krijg je 15,5 uur uitbetaald.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een zorg- en welzijn professional op MBO 3 niveau met ervaring in de VGZ sector;
 • Je bent 1 a 2 nachten per week flexibel beschikbaar (voor ongeveer 16 tot 24 uur), ook weekenden en feestdagen.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent stressbestendig en kunt zelfstandig beslissingen nemen;
 • Je bent veerkrachtig en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast en werkt graag in teamverband.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar Bas Merkx (Manager Flexpool) via 06-39776326 of via bmerkx@cordaan.nl.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature