Omschrijving

Cordaan biedt zorg aan alle Amsterdammers en wil zich onderscheiden als leerbedrijf. Wij hebben voor alle beroepsopleidingen in de zorg een stageplek op maat. Dus ook voor jou! Het afgelopen schooljaar hebben vijfhonderd stagiaires ervaren hoe hun opleiding in de praktijk werkt. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en we zorgen voor een gedegen begeleiding. 
Na je aanmelding bij het stagebureau zoeken we samen met jou naar de beste stageplek. We houden rekening met je voorkeuren zoals de cliëntengroep (ouderen of verstandelijk gehandicapten of in de dagbesteding) en de locatie.
Overigens vinden wij het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, wij willen ook leren van jou! Als stagiair breng je tenslotte ook kennis, vaardigheden en nieuwe inzichten mee en daarmee doen wij ons voordeel. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, meer dan welkom bij ons.
We organiseren ook maatschappelijke stages voor middelbare scholieren, die bij ons kunnen leren wat vrijwilligerswerk inhoudt.

Vereisten

Contact met het stagebureau?

Je kunt je aanmelden door te solliciteren en de vragen in te vullen, CV en motivatie toe te voegen. Word je collectief door je school geplaatst? Neem dan contact op met je stagebegeleider op school.
Als je eerst wat meer wil weten over Cordaan, kijk dan op onze website. Je kunt ook altijd even bellen met de medewerkers op het stagebureau. Studenten van de volgende beroepsopleidingen kunnen solliciteren naar stageplaatsen:  

MBO/HBO opleidingen:

 • Verzorgende IG
 • Verzorgende IG/MZ (combitraject)
 • Verpleegkundige MBOV / HBOV
 • Maatschappelijke Zorg niveau 3
 • Maatschappelijke Zorg niveau 4
 • Social Work
 • Sport en Bewegen MBO-4/HBO

Volg je een andere opleiding of wil je een onderzoek doen in het kader van je afstudeeropdracht, neem dan telefonisch contact op met het stagebureau.

Het stagebureau is maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 08:00-10:00 en 15:00-17:00 op het nummer 020-435 6280 of via stagebureau@cordaan.nl.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature