Omschrijving

De Marke – de Meenthoek is een woon- en zorgcentrum voor ouderen in Huizen. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een teammanager voor 28 tot 36 uur per week. Ben jij die teammanager die zijn medewerkers graag oprechte aandacht geeft én een sfeer creëert waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is? Heb je al enige leidinggevende ervaring in de zorg en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (28- 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €3.418,00 en max. €4.906,00 bruto (o.b.v. 36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Een fietsplan en een reiskostenvergoeding á € 0,17 per km.
 • Gratis parkeren en een bushalte naast de locatie. 

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je persoonlijk en professioneel verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan een zorgteam en bent daarin verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de kwaliteit van zorg;
 • Voor de medewerkers heb je oprechte aandacht. Je bent zichtbaar en benaderbaar, en afspraak is afspraak bij jou;
 • Je ondersteunt zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap;
 • Je inspireert je teams met je vakinhoudelijke kennis en creëert een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is waar vanuit gewerkt wordt;
 • Voor cliënten en verwanten faciliteer jij een goed contact met het team.

Vereisten

Wie ben je?
Je bent een teammanager die oog heeft voor zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met bewoners, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers. Verder:

 • Ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma, bij voorkeur in de zorg
 • Heb je een hbo-management diploma (of je bent bereid deze te volgen);
 • Heb je ervaring als leidinggevende en ben je toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Heb je kennis van en affiniteit met de zorgsector, bij voorkeur in de ouderenzorg;
 • Sta je stevig in je schoenen en heb je goede communicatieve vaardigheden.
Waar ga je werken?
De Marke De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties.

Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek biedt zorg voor ouderen aan in het centrum van Huizen. Naast Amsterdam is Cordaan dus ook actief in ´t Gooi. De Marke De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Naast de 90 bewoners die intramurale zorg ontvangen, heeft de locatie nog ca. 45 zelfstandige bewoners aan wie thuiszorg of VPT (volledig pakket thuis) wordt geboden. Al met al een veelzijdig woonzorgcentrum waar cliënten graag wonen en medewerkers prettig met elkaar samenwerken.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de teammanager die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met maandag 5 augustus. Wil je eerst eens sfeer komen proeven? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en we leiden je graag rond.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-4843 0319. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature