Omschrijving

Voor ons thuiszorg domein Zorg in de Wijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers Verzorgende C. Ben jij op zoek naar een baan als Verzorgend C in de Thuiszorg, of wil jij je heel graag (verder) ontwikkelen? Beschik jij over een relevant ziekenverzorgende, MDGO-VP of Verzorgende C diploma in de zorg? Bekijk dan onderstaande vacature voor Verzorgende C in de wijk!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract voor 16 – 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer of minder uren werken? Neem ook dan gerust contact met ons op!
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 30 van min €2.340,-  en max €3.014,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim
  scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en persoonlijke coaching;
Wat ga je doen?

Als verzorgende C in het domein Zorg in de Wijk bij Cordaan kom je te werken bij een van onze leuke teams en ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende C;
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
 • Je spreekt en schrijft Nederlands op voldoende niveau;
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam;
 • Je bent flexibel inzetbaar (in de ochtend, avond en het weekend);
 • Je bent enthousiast, mensgericht en vind het leuk om dat enthousiasme uit te stralen richting onze cliënten!

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06 - 34455 809 of Cherrelin Imanuel (Recruiter) via cimanuel@cordaan.nl of 06 - 41690 989

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature