Omschrijving

Het is donker buiten en de meeste mensen slapen, behalve jij. Als verzorgende IG doe jij je vaste ronde over de afdelingen van een van onze woon-zorg locaties in Amsterdam. Ben jij een nachtdier en ben je 18-32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (voorkeur 18-32 uur per week, uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Wij volgen de Arbeidstijdenwet: bij een contract van meer dan 22 uur per week wordt de rest van de uren aangevuld met avonddiensten;
 • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG FWG 40 min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wie ben je?
Als je een verzorgende IG bent die kennis van somatiek en PG kan combineren en in de nacht wilt werken, ben je zeer welkom! Ben jij iemand die van variatie houdt? De kwaliteit graag hoog wilt houden? Zelfstandig kan werken en cliënten in hun eigen kracht kan zetten? Dan zijn we op zoek naar jouw, verder ben je:

 • In bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt natuurlijk affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent zelfstandig, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
We zoeken een verzorgende IG nacht op verschillende locaties (https://www.cordaan.nl/wonen-voor-ouderen) in alle stadsdelen van Amsterdam! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen. Op een groot- of kleinschalige woonlocatie, op een somatische of psychogeriatrische afdeling, tijdelijk of vast? 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature