Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Buitenveldert zijn wij opzoek naar Verzorgende IG voor alle diensten, zowel voor overdag als voor de avond en nacht. Ben jij iemand die van variatie houdt en wil bijdragen aan een waardevolle dag of nacht voor onze bewoners? Dan zoeken we jou!

Wat krijg je van ons? 
De functie van Verzorgende IG bij Beth Shalom is uitdagende en diverse functie binnen een kleurrijke, inspirerende omgeving. Je komt in een leuk team dat zorg biedt aan onze bewoners met somatische of psychogeriatrische klachten. We zoeken een collega's voor zowel de dagdiensten als de avond-  en nachtdiensten. Ook wanneer je korte diensten wilt werken nodigen we je van harte uit om te reageren!

Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Vereisten

Wie ben je?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt natuurlijke affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je houdt ervan om met je collega’s, cliënten en hun naasten samen te werken;
 • Je hebt een positieve instelling en draagt bij aan een goede sfeer;
 • Je bent georganiseerd, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je vindt het leuk en belangrijk om leerlingen en stagiaires de kneepjes van het vak bij te brengen;
 • Je bent iemand die zijn werk een extra dimensie geeft door je te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners.

Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De Joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW) een plek Beth Shalom.

Beth Shalom is een huis met nesjomme!

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij Verzorgende IG die wij zoeken? Solliciteer direct online! Reageren kan tot en met donderdag 23 mei. 

Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor vragen over Beth Shalom kun je contact opnemen met Annette Huizing of Rachel Weber (teammanagers) via telefoonnummer 020-5047300. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pd

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature