Omschrijving

Voor onze locatie De Marke de Meenthoek in Huizen zijn wij op zoek naar verzorgende IG-collega. Collega’s die het leuk vinden om mee te bouwen aan een team, kwaliteit van zorg willen bieden en gezondheid, vitaliteit en saamhorigheid belangrijk vinden. Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

  • Cordaan betaalt iedere verzorgende IG in FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Naast de geldende arbeidsvoorwaarden kun je bij onze locatie gratis parkeren, zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer en houden wij ons actief bezig met gezondheid en vitaliteit!


Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij als gediplomeerd Verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt.

Naast je taken als verzorgende IG zijn wij ook opzoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en passie voor de zorg over te dragen aan studenten en stagiaires. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus! Maar ook krijg je zelf alle mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is immers een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Uiteraard toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.
Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daar aan bijdragen!

Vereisten

Waar ga je werken en wat ga je doen?
De Marke - De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar fijne medewerkers voor onze afdeling somatiek, we zijn in het bijzonder op zoek naar collega's die graag in de avond willen werken. 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enhousiast?

En voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl of 06 48430319 of met Mirjam Pronk (teammanager somatiek) mpronk@cordaan.nl of 06-8190 7743.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature