Omschrijving

Voor onze locatie De Marke de Meenthoek in Huizen zijn wij op zoek naar een verzorgende IG collega voor onze PG afdeling. Wij zoeken collega's die het leuk vinden om mee te bouwen aan een team en kwaliteit van zorg belangrijk vinden. Ga jij daarnaast ook voor gezondheid, vitaliteit en saamhorigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

  • Cordaan betaalt iedere verzorgende IG in FWG 40: min €2.695,- en max. €3.502,- bruto bij een contract van 36 uur per week;
  • Een jaarcontract (16 - 32 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Reiskostenvergoeding a € 0,17 per km, een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Tenslotte kun je bij onze locatie gratis parkeren, zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer en houden wij ons actief bezig met gezondheid en vitaliteit!


Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij als gediplomeerd verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wij vinden het belangrijk dat wij als team elke dag het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert de beste mogelijke zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt.

Naast je taken als verzorgende IG zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en passie voor de zorg over te dragen aan studenten en stagiaires. Een bijdrage leveren aan de toekomst van de zorg dus! Je krijgt zelf ook de mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Verder toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij kan daar aan bijdragen!

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. 


Op onze PG afdeling wonen 33 mensen met dementie in allerlei verschillende stadia van de aandoening. Er zijn de afgelopen tijd veel wisselingen in het team geweest, maar er wordt nu weer een stabiel team gebouwd. Vindt je het ook leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Dan zij wij op zoek naar jou! 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend op de koffie! 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl of 06 48430319 of met Monique Turksma (teammanager a.i.) via mturksma@cordaan.nl of 06-4523 5030.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature