Omschrijving

Ben jij die Verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan zoeken wij jou! Voor onze ouderenzorg locatie Parkhof zijn wij per direct op zoek naar een Verzorgende IG voor 24-32 uur per week! 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform in FWG 40 min €2617 en max €3535 bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Waar ga je werken?
 Parkhof bevindt zich vlak bij metrostation en winkelcentrum Reigersbos. De locatie beschikt over een lift en een groot zonnig terras én tuin.

Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij als gediplomeerd Verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Naast je taken als verzorgende IG zijn wij ook opzoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en passie voor de zorg over te dragen aan studenten en stagiaires. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus! Maar ook krijg je zelf alle mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is immers een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Uiteraard toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging;
 • Je krijgt energie van het meedenken en samenwerken om een nieuwe afdeling op de zetten.

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Efilay Eraslan (teammanager Parkhof) via eeraslan@cordaan.nl of 06-52718997. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature