Verzorgende IG - PG

Omschrijving

Ben jij een pionier die onze spiksplinternieuwe zorglocatie Het Spaarnhout helpt vorm te geven? Eind 2019 is het zover! Dan openen de deuren van Het Spaarnhout: onze nieuwe, kleinschalige woonzorgvoorziening van Cordaan in de Houthavens van Amsterdam (west). Wil je samen met ons pionieren en werken op een moderne, duurzame werkplek waar jouw talenten worden gekoesterd? Ben jij verzorgende IG met affiniteit voor PG en wil je samen met ons deze uitdaging aan gaan? Solliciteer dan direct!

Open dag, je bent van harte welkom!
Benieuwd naar de spiksplinternieuwe zorglocatie? Op maandag 3 februari ben je van harte welkom om een kijkje te nemen: Revaleiland 6A. Inloop vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal mbo niveau 3 (verzorgende IG). Benieuwd naar je toekomstige collega's of nieuwsgierig hoe Het Spaarnhout er van binnen uitziet? Een rondleiding en kennismaking behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem je je CV ook mee? We kijken uit naar je komst! Wil je meer weten? Klik op de link: https://www.cordaan.nl/agenda/open-avond-het-spaarnhout

De werkplek
In Het Spaarnhout komen 48 ouderen met psychogeriatrische problematiek te wonen, verdeeld over 6 woongroepen. Het wordt een duurzaam, modern huis. Dit zal je vooral merken aan het scheiden van afval en het inkopen van eten. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Zo voer je als verzorgende IG behalve zorgtaken ook welzijnstaken uit. Je kookt bijvoorbeeld samen met bewoners een lekkere maaltijd of maakt een ommetje met hen.   

 

Wat krijg je van ons?  

 • Voor de opening starten we samen als team aan een aantal trainingen, waarbij er onderwerpen aan bod komen als psychogeriatrie, teambuilding, duurzaamheid en de sociale benadering van dementie. Op deze dagen worden te unieke talenten van jou en je collega's in kaart gebracht, zodat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Daarnaast zullen wij voor de opening leuke dingen doen die bijdragen aan een goeie start van het team.
 • De kans om een spiksplinternieuwe locatie te helpen vormgeven.   

 • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je verzorgende IG, maar over een jaar volg je misschien een verpleegkunde opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.  

 • Een parttime contract (16-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. 

 • Salaris conform CAO VVT, FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. 

 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris. 

 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan. 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG;

 • Je hebt affiniteit met ouderen en psychogeriatrie;
 • Je bent flexibel inzetbaar (we zoeken zowel verzorgende voor alle diensten als specifiek alleen voor de nacht, het is aan jou);
 • Een gecombineerd zorg diploma VIG/MMZ diploma is een pré;

 • Wij streven naar een team waarbinnen verbinding, veiligheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Jij staat dan ook open voor andere overtuigingen en gebruiken;

 • Je vindt de kwaliteit van zorg belangrijk;
 • Je denkt in mogelijkheden: als jij een probleem ziet zoek je naar oplossingen. 

 

Enthousiast? 

Word jij net zo enthousiast als wij over deze nieuwe zorglocatie? Solliciteer dan direct online! Kom je liever eerst wat meer te weten over de locatie of de functie-inhoud? Neem dan contact op met de teammanager Leyla Vonk via 06-28505682 of lvonk@cordaan.nl.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature