Verzorgende IG - Somatiek

Omschrijving

Voor onze mooie zorglocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3), sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een Somatiek afdeling? Op deze afdelingen verblijven cliënten met een somatisch ziektebeeld. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Voor de Somatiek afdelingen op onderstaande locaties zoeken we nieuwe medewerkers (verzorgde IG):

Noord

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Oost

De Kastanjehof
De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.

Berkenstede
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. De afdeling genaamd Bloementoren heeft 2 afdelingen langdurig verblijf, somatiek en ELV cognitief.

De Diem
Verpleeghuis de Diem ligt in het centrum van Diemen. Het is een gecombineerd huis waar cliënten wonen vanuit verschillende doelgroepen en buurtbewoners ook welkom zijn, kortom een fijn huis voor iedereen. Op afdeling Saffier wonen 22 mensen met verschillende somatische ziektebeelden. Tijdens de verzorging en begeleiding van onze bewoners werken wij volgens het gezamenlijk met de cliënt en familie opgestelde zorgplan. Samen met je collega’s geef jij dagelijks goede zorg waarbij jij het belang van het welzijn van onze cliënten voorop stelt.

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

De Buitenhof
De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam-Zuid, tegenover het Amstelpark. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer. Onze bewoners verblijven hier graag. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! Deze locatie is zoek naar een ambitieuze verzorgende IG die op korte termijn de opleiding verpleegkunde wil gaan volgen.

d'Oude Raai
/ Riekerhof
De afdelingen van Woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn.

West

De Boeg
Woonzorgcentrum De Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

Nieuw Vredenburgh
Nieuw-Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer, waar welzijn en de individuele wensen van de cliënt centraal staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kan keuren, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus.

Ottho Heldringstraat
De Otto Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw-West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.


Wat ga je doen?

 • Je stelt zorgplannen op en signaleert veranderingen in gezondheid tijdig om hierop adequaat te reageren;
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en verleent adl- zorg;
 • Je gaat hierbij interdisciplinair te werk;
 • Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen jouw locatie;
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving;
 • Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature