Omschrijving

Werken voor het verpleeghuis aan huis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan zorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven wonen. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving, is voor velen de fijnste plek om oud te worden.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (18 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 3.175,- en max. € 4.371,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;

Wat ga je doen?

Als Wlz wijkverpleegkundige zet jij jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat zorgbehoevenden in Amsterdam passende zorg aan huis krijgen. Je start met een informatief gesprek met de cliënt waarin je de wensen en behoefte inventariseert. Vanuit dit gesprek indiceer, organiseer en evalueer jij de zorg. Je bewaakt continue de kwaliteit van zorg die de zorgeloos thuis teams leveren. 

Als Wlz wijkverpleegkundige ben je onderdeel van twee zorgeloos thuis teams en verantwoordelijk voor de zorg van circa 30 cliënten.  Je bent nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de teams en loop je waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Je hebt de vrijheid om zelf een netwerk op te bouwen en deelt je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega wijkverpleegkundigen de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen. Kortom, een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als Wlz wijkverpleegkundige een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam.

Vereisten


Wie ben jij?

  • Je bent mbo of hbo verpleegkundige en  hebt een geldige BIG registratie;
  • Je hebt kennis van de Wet langdurige zorg;
  • Je bent ondernemend en gericht op innovatie;
  • Je werkt graag op regelmatige tijden, maar bent bereid om indien nodig in de avond of het weekend bij te springen;
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de Wlz wijkverpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Wil je een dag meelopen om te kijken of de baan bij je past? We maken graag een afspraak met je! Voor meer informatie kun je contact opnemen met (Jacco Tilgenkamp) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-34455809 of met (Cherrelin Imanuel) via cimanuel@cordaan.nl of 06-41690989. Ik help je graag verder!

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature