Omschrijving

Als ambulant begeleider bij Kleurrijk Thuis van Cordaan maak jij een betekenisvolle impact op het leven van mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking die nog thuis wonen én hun naasten! Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg jij van Cordaan?
De arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

  • Een jaarcontract van 28 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.338,00 tot maximaal €3.535,00 bruto (FWG 35 en 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week). Je wordt op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 (ondersteunend begeleider) of FWG 40 (begeleider)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO
  • Een fietsplan

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?
Als (ondersteunend) begeleider bij Kleurrijk Thuis bezoek jij gezinnen die verspreid wonen door heel Amsterdam. De doelgroep bestaat uit volwassen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking (MVB of EVB). Zij hebben een Wlz-indicatie. Met een Wlz-indicatie kunnen mensen terecht in bijvoorbeeld een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om thuis bij familie te blijven wonen met intensieve zorg. Dit is alleen mogelijk als de thuis situatie geschikt is. Hier ondersteun jij bij. Een waardevolle uitdaging!

Wat ga je doen?

Omdat de cliënten nog thuis wonen ben jij er voor het hele gezin. Dit zijn vaak (maar zeker niet altijd) gezinnen met een migratieachtergrond die er vanuit culturele en religieuze achtergrond voor kiezen om hun volwassen kind thuis te blijven verzorgen. Hier ondersteunen jij hen bij. Jouw werkzaamheden bestaat voor ongeveer 20% uit algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals ondersteunen bij douchen en aankleden. Maar het grootste deel van de tijd ontzorg je de familie door activiteiten te doen. Denk aan wandelen of een spelletje. Deze activiteiten sluiten aan op de doelen van jouw cliënt. Is het de bedoeling dat een cliënt in de toekomst overgaat naar dagbesteding? Dan ga jij mee naar de dagbesteding om activiteiten uit te voeren zodat de cliënt kan wennen. Of zal de cliënt op korte of lange termijn overgaan naar een woning omdat de ouders niet langer voor hen kunnen zorgen? Dan ga je mee naar een woning! 

Het team

Ons team bestaat nu 2.5 jaar en bestaat uit medewerkers met diverse culturele achtergronden. We zijn heel betrokken en weten elkaar goed te vinden. We geven je de ruimte en tijd om te leren en je te ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal een mbo 3 diploma (ondersteunend begeleider) óf mbo 4 diploma (begeleider) in een zorggerelateerde richting
  • Je bent flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten, weekend-, avonddiensten). Je werkt voornamelijk overdag, maar omdat je op aanvraag van het gezin werkt, kan dit af en toe ´s avonds of in het weekend zijn
  • Je kiest bewust voor de doelgroep: mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking (MVB en EVB)
  • Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen

Vind jij het hiernaast leuk om verschillende activiteiten te ondernemen en denk je hier graag over mee? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Inclusief werving- en selectiebeleid

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Nieuwsgierig?
Lees hier alvast meer over ons programma Kleurrijk Ontzorgen. 

Enthousiast? Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 22 april. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. We kijken uit naar jouw reactie! 
Heb je nog vragen over de functie? App, bel of mail dan met Meeuw van Ingen - van Amersfoort, manager 06 15 34 28 87, mvanamersfoort@cordaan.nl

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Larissa Cöhrs (Recruiter) via lcohrs@cordaan.nl of 06 42 40 56 02. We kijken uit naar jouw reactie!

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature