Omschrijving

Als ambulant persoonlijk begeleider in Amsterdam Oost maak je impact op het leven van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals een verslaving of psychische probleem (LVB+) die zelfstandig thuiswonen. Je werkt samen met hen aan grote en kleine doelen. Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg jij van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 32 tot 36 uur per week
  • Een salaris van minimaal €2.766,00 en maximaal €3.861,00 (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daarom bieden we een ruim scholingsaanbod aan!

Waar ga je werken?
Je werkt als ambulant persoonlijk begeleider in Amsterdam-Oost. Ons centrale kantoor is gehuisvest in het Wijkkantoor Oost aan de Polderweg. Je werkgebied is geheel Amsterdam-Oost en Diemen, waar je de cliënten thuis ondersteuning biedt. Dit doe je per fiets. Onze 93 cliënten wonen verspreid door het gehele stadsdeel. Je bent dus de hele dag lekker onderweg. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek. Denk hierbij aan verslavingsproblematiek of psychische klachten. Ze hebben zeer uiteenlopende hulpvragen zoals medicatieverstrekking, ziekenhuisbezoek, helpen bij het boodschappen doe en advies over het sociale netwerk. Kortom, een diverse groep met cliënten. Ben jij benieuwd naar hun persoonlijke verhaal?

Ons team is ontzettend divers in leeftijd, culturele achtergrond en werkervaring. Deze diversiteit is onze kracht! We vinden het belangrijk om van elkaar te leren en nemen de tijd om samen te sparren over casuïstiek. We zijn benieuwd naar jouw interesse. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als ambulant persoonlijk begeleider bij Cordaan is jouw werk divers. Omdat al onze cliënten anders zijn stem je jouw manier van begeleiden af om de zorgvraag en de behoeften van de cliënt. De ene dag stel je samen met een cliënt een behandelplan op waarin je afspraken en doelen verwerkt. En de andere dag ga je samen met een cliënt naar het ziekenhuis of geef je advies over contact met vrienden en familie. Kortom, als ambulant persoonlijk begeleider draag je bij aan de zelfredzaamheid en stabiliteit van de cliënten. Je zorgt ervoor dat zij zich onderdeel van de maatschappij voelen en werk samen met hen aan doelen én dromen. Een mooie uitdaging voor jou!

En niet geheel onbelangrijk: Cordaan begeleidt LVB+ cliënten vanuit de LifeWise methodiek. Je krijgt hierin een cursus wanneer je bij ons start!

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Een hbo of mbo-4 zorgdiploma en je werkt op hbo werk- en denkniveau. Indien je een mbo-diploma hebt toetsen wij dit middels een assessment op hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt al wat ervaring opgedaan met de LVB+ of GGZ-doelgroep 
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je hebt geduld, denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve - en sociale vaardigheden
  • Je vindt het geen probleem om op de fiets langs cliënten te gaan en je hebt een rijbewijs
Vind jij samenwerken daarnaast belangrijk en denk je graag mee over of nieuwe ontwikkelingen? Dan maken wij graag kennis met jou!
 

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 25 april. De gesprekken vinden doorlopend plaats. Indien we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met onze recruiter, Larissa Cöhrs, via 06 42 40 56 02. We kijken uit naar jouw reactie! 

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature