Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de gehandicaptenzorg en heb jij affiniteit met de Gehandicaptenzorg? Dan is dit jouw kans! Cordaan is op zoek naar een enthousiaste en betrokken ondersteunend begeleider en begeleider dagbesteding bij De Drie WachtersHeb jij een zorg diploma en wil je graag werken in Amsterdam? Solliciteer en word onze nieuwe collega!


Wat krijg jij van ons? 

 • Jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op verlenging of een vast contract; 
 • Ondersteunend Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; (min €2.338 en max €3.294 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 40; (min €2.617 en max €3.535 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO; 
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega! 
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding. 

Wat ga je doen? 
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan onze cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s en het team van De Drie Wachters en levert een bijdrage aan de taken op de groep en binnen het dagcentrum.

Als (Ondersteunend) Begeleider binnen de gehandicaptenzorg ben jij de steunpilaar van de cliënten. Jij biedt hun de ondersteuning, op groeps- en individueel niveau, die ze nodig hebben bij alle dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan hulp bij de persoonlijke verzorging en andere alledaagse handelingen. Jouw inzet maakt een wereld van verschil voor de cliënten. 

Verder heb jij als Begeleider de coördinatie over de zorg van de cliënten op je groep en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het werkplan en de uitvoering daarvan. Ook stem jij af met verwanten, (woon-)begeleiders, de Traject coördinator en gedragsdeskundige.

Vereisten

Wie ben jij?   

 • Ondersteunend Begeleider: Je beschikt over minimaal een relevante mbo 3 diploma in de zorg (VIG, MMZ, SPW, etc.) ; 
 • Begeleider: Je bent in bezit van minimaal een relevant zorgdiploma op mbo 4 of HBO niveau of je bent een student SPH die relevante werkervaring wil opdoen;
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en bent flexibel inzetbaar; 
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep; 
 • Je bent betrouwbaar, enthousiast en energiek;
 • Je werkt graag in teamverband; 
 • Je bent toegangkelijk en durft initatief te nemen.

Waar ga je werken? 

De Drie Wachters is een gespecialiseerd dagcentrum voor mensen met zeer ernstige meervoudige beperkingen die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Onze begeleiders zijn zeer betrokken en werken met veel passie en inzet. Vertrouwde gezichten en vaste begeleiders zijn belangrijk voor onze cliënten. Zij hebben vaak weinig mogelijkheden om verbaal te communiceren en laten soms gedrag zien dat moeilijk te begrijpen is.

Professionele kennis en kunde is essentieel bij het bieden van deze gespecialiseerde dagbesteding. Het aanbod bestaat uit activiteiten gericht op ontwikkelen, beleven, activeren, stimuleren en verzorgen. Je doet dit op een professionele manier vanuit een positieve, enthousiasmerende houding.

De werkzaamheden worden in principe verricht van maandag t/m vrijdag.

Enthousiast? 
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Breetvelt (manager De Drie Wachters) via mbreetvelt@cordaan.nl.  Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature