Omschrijving

De flexpool biedt jou de mogelijkheid om jezelf flexibel in te plannen op een van onze woonlocaties, leerwerkbedrijven of dagbestedingslocaties in heel Amsterdam. Daarmee zijn we de ideale plek voor mensen in de zorg die zelf hun tijden willen bepalen, bij locaties waar zij de meeste affiniteit mee hebben. 
Verder is het dé manier om kennis te maken met de grootste zorgorganisatie van Amsterdam. Wil jij bijdragen aan de zorg voor onze cliënten? Solliciteer nu en wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!
Wat krijg jij van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Tijdelijk contract van 6 maanden (met een uren indicatie van minimaal 2 uur per week);
 • Ruim aanbod op doorstroommogelijkheden naar een vaste locatie;
 • Een salaris van minimaal €2393,00 tot maximaal €3360,00 (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto!

Wat ga je doen?

Je gaat bij verschillende locaties van het domein Wonen, Werk en Dagbesteding aan de slag als begeleider. Je start binnen de gehandicaptenzorg waar jij de doelgroepen LVB, MVB en EMB zal begeleiden op de woonlocatie(s), dagbesteding en/of leer- werk bedrijven.

Als begeleider draag jij de verantwoordelijkheid over de zorg van meerdere cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt en jouw collega's. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden waaronder het bieden van ADL zorg. Vanuit de flexpool word je ingezet op verschillende locaties binnen het domein Wonen Werk en Dagbesteding verspreid over heel Amsterdam. Bij de flexpool bepaal jij zelf jouw uren.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma op minimaal niveau 3 niveau zoals bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH, MWD of vergelijkbaar; 
 • Je hebt affiniteit en/of (stage)ervaring met de doelgroepen LVB, MVB en EMB
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag; 
 • Je wil werken met verschillende doelgroepen; 
 • Je hebt een enthousiaste, assertieve en positieve werkhouding; 
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan prima zelfstandig functioneren; 
 • Je bent op zoek naar een flexibele functie; 
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar.  

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar 

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden. 

Enthousiast?   

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.  

Voor meer informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Bas Merkx (Manager Flexpool) via 06-39776326 of via bmerkx@cordaan.nl.  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatievoorwaarden 

reageer op deze vacature