Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het Zorgeloos Thuis staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis blijven wonen en dat betekent dat jij ook tijd hebt voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan één van onze Zorgeloos Thuis teams versterken als Verzorgende IG!

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract (fulltime of parttime) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. € 2.695,- en max. € 3.502,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als verzorgende IG bij een van de Zorgeloos Thuis teams van Cordaan in Amsterdam. Je verricht verzorgende en enkele verpleegkundige handelingen, daarnaast signaleer en rapporteer je ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging van jouw cliënten. 

Naast het verlenen van directe zorg maak je als Verzorgende IG bij Zorgeloos Thuis ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals doktersbezoeken met de cliënt, samen lunchen of een wandeling. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig. Tenslotte is begeleiding op de werkvloer van leerlingen die worden opgeleid tot Verzorgende C of Verzorgende IG ook onderdeel van jouw takenpakket.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt het diploma verzorgende IG;
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (overdag en 's avond op maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je werkt graag zelfstandig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent sociaal en kunt je goed inleven in een ander;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen. 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken, solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp via 06 – 3445 58 09 of jtilgenkamp@cordaan.nl of Cherrelin Imanuel cimanuel@cordaan.nl

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature