Omschrijving

Wegens vertrek van één van de begeleiders zijn we voor de woongroep op IJburg op zoek naar een nieuwe enthousiaste en betrokken begeleider, die bereid is zich voor langere tijd te verbinden. Solliciteer nu en word onze nieuwe collega!

Wat krijg je van Cordaan?
Het gaat om een dienstverband van tussen 12-16 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg

  • Een salaris van minimaal €2617,00 tot maximaal €3535,00 (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing aan te bieden via Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als begeleider maak en voer je in overleg met de ouders en in samenwerking met de andere vier teamleden het individuele ondersteuningsplan van de bewoners uit. Je ondersteunt de bewoners bij het aanbrengen van structuur in de dag en in de week. Je stimuleert bewoners bij het vergroten van sociale vaardigheden en leert hen om te gaan met wat het leven hen brengt.

Je ondersteunt het groepsproces en de gemeenschappelijke gang van zaken in huis en zorgt voor een sociaal veilige omgeving. Ook bied je begeleiding bij het koken. Je bent er voor de gehele groep en je begeleidt een aantal bewoners ook individueel.

Je werkt in diensten tussen 15.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds, die plaatsvinden ook in het weekend. Daarnaast is er één dienst per week op woensdagochtend tussen 7.00 -10.00 uur. Er zijn geen slaapdiensten. Eenmaal per maand vergadert het team overdag.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis van en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en hebt bij voorkeur werkervaring in deze sector, maar een starter is ook welkom. 
  • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde zorgopleiding MBO 4. Ook een HBO diploma Pedagogiek of SPH is welkom.
  • Je bent in staat methodisch te werken en je hebt een coachende en stimulerende houding.
  • Reflecteren en signaleren gaan je goed af en je bent in staat tot constructief overleg waarbij je oog hebt voor de verschillende partijen (ouders, team, orthopedagoog en derden).
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar weet ook wanneer je meer deskundigheid of advies nodig hebt.
  • Je hebt kennis van een gezonde leefstijl en weet dat over te brengen.

Waar ga je werken?
Stichting Navarea is een wooninitiatief voor volwassenen met een verstandelijke beperking, opgericht door ouders. De ouders willen hun kinderen zoveel mogelijk kansen bieden om als volwaardig burger deel te nemen aan het gewone dagelijks leven: wonen en werken/dagbesteding midden in de samenleving, met de ondersteuning die ze daarbij nodig hebben. Zie voor meer info hierover : www.navarea.nl

De woongroep bestaat uit acht volwassenen in de leeftijd van 30 tot 44 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement en er is een gezamenlijke woonkamer en keuken. De bewoners hebben werk en andere activiteiten buitenshuis. Begeleiders ondersteunen en activeren de bewoners in de verschillende facetten van hun dagelijks leven in en om het huis. Ouders en begeleiders werken intensief samen rondom de bewoner.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

Heb jij nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Emmy Kwant via kwant@nebraska.nl of bel naar 06-30133034. Voor belangstellenden is een document beschikbaar met een toelichting op de visie van Navarea en het takenpakket van de begeleiders.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature