Omschrijving

Als ergotherapeut bij Cordaan Zorg in de Wijk ben je expert in het mogelijk maken van het dagelijks handelen van kwetsbare ouderen die thuis wonen. Je werkt daarbij multidisciplinair samen met andere zorgprofessionals. Samen zorg je ervoor dat onze cliënten langer veilig thuis kunnen blijven wonen en lever je een bijdrage aan passende zorg.  
 
Wat krijg je van ons? 

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur per week met uitzicht op een vast contract; 
 • Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €3.419,- en max. €4.906,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband); 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT; 
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega; 
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding. 

Wat ga je doen? 
Als ergotherapeut werk je zeer zelfstandig in de wijk. Je brengt het dagelijks handelen van de cliënt en de belemmeringen die hierin zijn ontstaan of dreigen te ontstaan in kaart, zodat hier tijdig op in wordt gespeeld. Je hebt een belangrijke rol op het gebied van diagnosticeren en signaleren. Je werkt hierbij nauw samen met het wijkteam en de andere leden van het expertiseteam.  

Je ondersteunt het wijkteam bij het indiceren van passende zorg en draagt bij aan het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, hierbij kan gebruik gemaakt worden van innovatieve hulpmiddelen.  

Je bouwt in je eigen gebied een mooi netwerk op met wijkverpleegkundigen, wijkteams en behandelaren en andere (sociale) wijkondersteuners. Om er samen voor te zorgen dat de zorg zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt.  

Tenslotte lever je een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van een visie op zelfredzaamheid binnen de wijkzorg en de bijdrage hierin van de ergotherapeut. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van de medewerkers van het wijkteam bij de cliënt thuis.   

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma ergotherapie;
 • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en bent DTE geschoold;
 • Je bent ondernemend en werkt graag samen met andere zorgprofessionals;
 • Je hebt een flexibele werkhouding en bent op je plek in een dynamische omgeving;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in jouw eigen vakgebied;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.

Waar ga je werken?
Cordaan Zorg in de Wijk bestaat uit 14 clusters waarin thuiszorg wordt geboden, verdeeld over vier gebieden in Amsterdam. De wijkverpleegkundigen, het expertiseteam en de collega’s van de wijkteams stemmen de zorg en ondersteuning voor de cliënten op elkaar af. Als ergotherapeut maak je deel uit van het expertiseteam. Het expertiseteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, casemanagers dementie en gespecialiseerd verpleegkundigen.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Enthousiast?
Ben jij de ergotherapeut die wij zoeken? Solliciteer hier dan direct online! 

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Wil je een dag meelopen om te kijken of de baan bij je past? We maken graag een afspraak met je!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marije Bolt (ergotherapeut) via 06-18582553 of mbolt@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature