Omschrijving

Als behandelcoördinator op de Foyer ben je werkzaam op een 24-uurs behandellocatie binnen de VGZ in Amsterdam. Op deze locatie wonen cliënten met een LVB en bijkomende complexe problematiek (gedragsproblematiek, psychiatrie en/of psychische klachten en bijv. een justitiële achtergrond). Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig in het pand. Als behandelcoördinator werk je multidisciplinair samen met je collega gedragsdeskundigen, de woonbegeleiding, locatiemanager, AVG, paramedici, vaktherapeuten en externe hulpverleners. Als gedragsdeskundigen werken we samen in verschillende functies/rollen, waarbij er regelmatig afstemming is over de taakverdeling.


Wat krijg je van ons? 

 • Het betreft een dienstverband voor +/- 20 uur per week voor de Foyer. 
 • Er is de mogelijkheid om daarnaast ook bij een andere woonlocatie als behandelcoördinator te werken (dat doen veel collega’s). 
 • Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65 (min. €4.449,- en max. €6.320,- bruto per maand);
 • Pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Wat ga je doen?
Je draagt (samen met de GZ/OG) zorg voor een integratief behandelplan en bent verantwoordelijk voor de zorgdossiers.

De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

 • Mediërende behandeling via de begeleiding
 • Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluatie van de doelen en activiteiten voor cliënt en diens netwerk.
 • Diagnostiek en beeldvorming (in nauwe samenwerking met de betrokken GZ/OG en basis gedragsdeskundige): systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten.
 • Ondersteunende en structurerende gespreksvoering met cliënt en/of zijn netwerk.
 • Preventie en voorlichting, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

Mocht je interesse hebben in een groter contract, dan komt er naast de Foyer nog een andere woonlocatie bij waar je als behandelcoördinator betrokken zal zijn.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie en daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt bij voorkeur ervaring met de LVB-doelgroep met bijkomende psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag. Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen (ook bij crisis, zoals agressie of suïcidaliteit). Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend naar de cliënt op. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling, kun je goed relativeren en sta je stevig in je schoenen.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie.

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met: Eline Molenkamp (manager behandelzaken VG) 0634346279  emolenkmap@cordaan.nl of met een van de collega’s van de Foyer: Elisa Hoffenaar (Orthopedagoog Generalist) M 06 28505685 E ehoffenaar@cordaan.nl Christine Kostelijk-Janssen (Orthopedagoog Generalist) M 06 39005958 E chjanssen@cordaan.nl. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature