Omschrijving

Je komt te werken in een leuk team collega-gedragswetenschappers, van net startende gedragsdeskundigen tot zeer ervaren GZ-psychologen en Orthopedagogen-Generalist. Er is onderling een goede samenwerking en er zijn intervisiegroepen.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 65 (€4.185- €6.320) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en vakantietoeslag van 8%;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een nieuwe collega.

De baan

Binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, (VGZ), domein GGZ/LVB+ zijn we op zoek naar een behandelcoördinator. We zoeken een collega (24 - 36 uur per week) om ons te komen versterken als gedragswetenschapper binnen de VGZ.

Het domein GGZ/LVB+ richt zich op cliënten met een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek. We hebben verschillende locaties waar we werken en per locatie verschilt de doelgroep enigszins. Zo zijn er locaties waar cliënten wonen met een forensische indicatie, met verslavingsproblematiek, ouders met thuiswonende kinderen, locaties waar vanuit een ambulante situatie begeleiding geboden wordt en 24-uurs locaties. Ben je op zoek naar een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is dan zoeken wij jou!

Als behandelcoördinator werk je multidisciplinair samen met je collega-gedragsdeskundigen, de woonbegeleiding, locatiemanager, en afhankelijk van de locatie met een Arts Verstandelijk Gehandicapten, paramedici, vaktherapeuten en externe hulpverleners. Je draagt (samen met de GZ- psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist) zorg voor een integratief behandelplan en bent verantwoordelijk voor de zorgdossiers.

De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

 • Je hebt een coördinerende rol (waar nodig onder supervisie van de GZ- psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist) over de uitvoering, evaluatie en bijstelling van begeleidings/behandelplannen door verschillende disciplines in het multidisciplinaire team.
 • Je vormt je een integratief beeld van de cliënt en stelt op basis daarvan, afhankelijk van het doel, een advies of plan op ten aanzien van begeleidingsstijl/bejegening van de cliënt op dagbesteding en de woonsituatie, of ter voorbereiding van een verwijzing (bijv. naar vervolg hulpverlening of specialistische diagnostiek en behandeling).
 • Je adviseert ten aanzien van in- door- en uitstroom en onderhoudt zo nodig contact met de betrokken zorgprofessionals.
 • Je voert diagnostiek en behandeling uit (waar nodig onder supervisie van de GZ- psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist). Je biedt mediërende behandeling via de begeleiding.
 • Je geeft scholing, training en lessen over specifieke onderwerpen en methodieken, zoals verstandelijke beperking, agressie, autisme, rouwverwerking, verslaving, etc.
 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van het zorg- en behandelbeleid van Cordaan.
 • Je geeft begeleiding aan masterstagiaires

Vereisten

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie en daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt bij voorkeur ervaring met de LVB-doelgroep met bijkomende psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag.  Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen (ook bij crisis, zoals agressie of suïcidaliteit). Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend naar de cliënt op. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling, kun je goed relativeren en sta je stevig in je schoenen.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Je kunt solliciteren tot 22 februari.

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met: Karen Rietzschel M 0650745043 E krietzschel@cordaan.nl of Eline Molenkamp Teammanager behandeldienst VGZ), M 0634346279, E emolenkamp@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature