Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken als cliëntcoach! 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24 - 36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris is conform CAO VVT in FWG 45 min. € 2.858,- en max. € 3.848,- bruto bij een dienstverband van 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Cordaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Wat ga je doen?
Als cliëntcoach (verpleegkundige of verzorgende IG) ga je aan de slag binnen een van onze Zorgeloos Thuis teams in een wijk in Amsterdam. Samen met je collega’s verzorgende C, verzorgende IG en een collega-cliëntcoach regelen jullie alles van A tot Z voor de cliënt. Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen bij de cliënt en coördineert daarnaast de directe zorg en de dienstverlening hieromheen. Of het nu gaat om het bestellen van materialen of samen een boodschapje met de cliënt, jij bent de aangewezen persoon.

Je voert samen met de wlz - verpleegkundige de intakegesprekken bij nieuwe cliënten. Jij kent als cliëntcoach het levensverhaal van de cliënt en brengt het netwerk van de cliënt in kaart. Je onderhoudt de contacten met de familie, partner en andere mantelzorgers. Daarnaast signaleer je of de gestelde indicatie nog voldoet aan de zorg die de cliënt nodig heeft.

Tenslotte heb je een coachende rol naar het team, je ondersteunt hen zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Samen met je collega-cliëntcoach ben je betrokken bij het plannen & roosteren en organiseer je de overleggen met het team om de cliënten te bespreken en werkafspraken te maken.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma verzorgende IG of verpleegkunde mbo-4;
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (maandag t/m zondag);
 • Je hebt ervaring met coördinerende taken;
 • Je werkt graag zelfstandig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent sociaal en kunt je goed inleven in een ander.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de verzorgende IG of verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je een vraag over de functie Cliëntcoach? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl / 06 344 55 809 of Cherrelin Imanuel (Recruiter) via cimanuel@cordaan.nl / 06 416 90 989

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature