Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij verzorgende c of helpende plus en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan een van onze teams versterken!

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract tussen 18 en 28 uur (in overleg) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris FWG 30 ,- min € 2.340,- en max. € 3.014,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Wat ga je doen?
Als verzorgende C/helpende plus bij Zorgeloos Thuis ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Als verzorgende C of helpende plus verleen je zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Naast het verlenen van directe zorg maak je als verzorgende C/helpende plus ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals doktersbezoeken met de cliënt of samen lunchen. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende C of helpende plus;
 • Je werkt graag zelfstandig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent sociaal en kunt je goed inleven in een ander.
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam;
 • Je bent flexibel inzetbaar (overdag, 's avond en in het weekend).

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de verzorgende C of helpende plus die wij zoeken, solliciteer dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je een vraag over de vacature? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp via 06 – 3445 58 09 of jtilgenkamp@cordaan.nl of Cherrelin Imanuel cimanuel@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature