Omschrijving

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan werk je intensief samen met zorgprofessionals van verschillende disciplines om het leven van de cliënt mooier te maken. Jij kent de cliënt en zijn verhaal. Sámen zorgen we ervoor dat de zorg zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en de mogelijkheden van de persoon. In deze baan is veel ruimte voor professionele autonomie. Je krijgt kansen om zelf invulling te geven aan je vak en mee te denken over initiatieven op het gebied van sociale innovaties, eHealth en preventie. Je hebt de vrijheid om zelf een netwerk op te bouwen en deelt je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen.

Voor onze teams in Amsterdam Centrum,  Noord, Oost en Zuid-Oost zijn wij op dit moment op zoek naar nieuwe collega's. 

Wat krijg je van ons?
 • Een jaarcontract van 24- 36 per week met uitzicht op een vast contract; 
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 3.175,- en max. € 4.371,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • De mogelijkheid om vooral op regelmatige tijden te werken;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega.

Jouw input als wijkverpleegkundige vinden wij erg belangrijk. Binnen Cordaan Zorg in de Wijk is zeggenschap van onze zorgprofessionals daarom goed georganiseerd middels onze Verzorgende & Verpleegkundige Adviesraad (VVAR). Naast jouw rol als wijkverpleegkundige zijn er binnen Zorg in de Wijk diverse mogelijkheden om jouw kwaliteiten in te zetten, bijv. als I-Nurse als je het leuk vindt om bezig te zijn met innovatieve zorgoplossingen of als aandachtsvelder wondzorg of medicatieveiligheid. Daarnaast bieden wij al onze zorgprofessionals de mogelijkheid om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen met ons populaire Vakinhoudelijk Leiderschapsprogramma! Over o.a. beïnvloeden, gedrag en teamsamenwerking. We vertellen je er graag meer over in gesprek.

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige ben je onderdeel van een wijkteam en verantwoordelijk voor de zorg van circa 50 cliënten. De wijkverpleegkundige indiceert, organiseert en evalueert de zorg aan de hand van het verpleegkundig proces. Samen met de teammanager werk je aan continue ontwikkeling van de kwaliteit van zorg binnen het wijkteam. Waar nodig loop je mee met de collega's van het team om vakinhoudelijke kennis over te dragen.
Daarnaast maak je als wijkverpleegkundige, samen met behandelaren en verschillende specialisten deel uit van het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief'. Het doel van het collectief is om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Met elkaar geven jullie invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de kwaliteitsnorm. Vanuit het collectief worden intervisie en themadagen georganiseerd om gezamenlijk richting en inhoud te geven aan de koers van de wijkverpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
 • Je bent ondernemend en gericht op innovatie;
 • Je werkt graag op regelmatige tijden, maar bent ook bereid om daar waar nodig in de avonden en weekenden bij te springen.
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast? 
Ben jij de wijkverpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl / 06 344 55 809 of Cherrelin Imanuel (Recruiter) via cimanuel@cordaan.nl / 06 416 90 989 . Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature