Omschrijving

Gaan jouw handen jeuken van het idee om mee te helpen een nieuwe ELV/GRZ afdeling in het OLVG west op te zetten en daar te gaan werken? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de mbo of hbo verpleegkundige die we zoeken!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (16-36 uur per week) met uitzicht op verlenging;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT:
 • Mbo verpleegkundige in FWG 45 min €3097,- en max. €3754,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w. Hbo verpleegkundige in FWG 50 min. €3177,- en max. €4264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
Wat ga je doen?
Als verpleegkundige bied je multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen na hun acute opname in het ziekenhuis. Je werkt intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van verzorgende IG- ers, verpleegkundig specialisten, artsen en paramedici. Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de arts. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

De zorgvraag van onze cliënten is hoog complex. Daarnaast is er vaak sprake van functionele beperkingen, zoals ADL-afhankelijkheid. Ook zijn onze cliënten regelmatig bekend met psychische problematiek en beperkingen in het sociale netwerk. Dit maakt de zorg voor onze cliënten divers, complex en uitdagend. Cliënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van revalidatie in de ouderenzorg.

Vereisten

Wie ben jij? 

Je bent mbo of hbo gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Minimaal één jaar ervaring en/of ziekenhuis ervaring is een pre. Verder:

 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele cliënten;
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg;
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen;
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg;
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg.

Waar ga je werken? 

Het domein Specialistische Zorg voor Ouderen (SZO) levert ELV en GRZ in diverse locaties in Amsterdam en is ook verantwoordelijk voor de Wijkkliniek in Amsterdam Zuidoost. In de loop van 2023 zal er een intensieve samenwerking aan worden gegaan met het OLVG in Amsterdam West. Hier wordt een afdeling geopend voor korte, intensieve GRZ en ELV-trajecten.

Je maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden en laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals: ziekenhuizen, universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

In deze functie ga je dus werken op de nieuwe afdeling van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam West.


Enthousiast? 
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vragen? Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Henny Otto (manager GRZ) via 06-53518451. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature