Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte? Gediplomeerd helpende en opzoek naar een nieuwe en gezellige werkplek? Dat komt mooi uit. Voor ons woon- en zorgcentrum in De Marke De Meenthoek zijn wij op zoek naar helpende (16-32 uur p.w.) voor onze afdeling somatiek en Visueel.

Wat krijg je van ons?

Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je helpende en straks? Cordaan groeit met je mee, je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. (€ 2.339,- en max. € 2.928,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantietoeslag; 
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,-!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets; Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Als je bij ons op locatie komt werken is er elke dag soep bij de lunch!

Vereisten

Wie ben je?

 • Je houdt er van om te werken in een gezellig woonzorgcentrum in een prettig team;
 • Je hebt een mbo diploma helpende (niveau 2) of gelijkwaardig;
 • Je bent flexibel en klantvriendelijk. Je hebt een positieve werkhouding;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen.

Het is ook mogelijk om kortere diensten te draaien of nachtdiensten. Indien je daar open voor staat geef het zeker aan bij ons.

Waar ga je werken?

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  Heb je affiniteit met Somatiek, Visueel of hou je van afwisseling? je wensen en mogelijkheden bespreken we graag met je.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319 of Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289..

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pd

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature